2777
2789
عنوان

اسباب کشی

121 بازدید | 11 پست

سلام خانوما اسباب کشی دارم همه چیم بهم ریخته فکرمم بهم ریخته بااینا ازکجا شروکنم چه کنم چیکارکنم ممنون میشم تجربیات و نظراتتون رو بگید😪😭😢

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

از آشپز خونه 

لوازمی رو ک لازم ندارید  بسته بندی کنید

نایلون حبابدار  هم برای مبل و تخت و وسایل حساس تون بگیرید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول هز رختخوابهایی که خستفاده نمیکنی بچین تو ای جا رختخوابیا بعدش همه ظرفها و بلور و کریتمستالهایی  که استفاده نمیکنی با روزنا بپیچ و بچین تو کارتن 

تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی ............

اسباب کشی داری و امدی اینجا پاشو برو برس به کارات  اسباب کشی دیوونه کننده ترین کار دنیاست

ازصبح دارم کار میکنم اومدم استراحت کنم خب😿

عزیزم از آشپزخونه شروع کن و بذار تو کارتن اینا و روشون بنویس

میتونی داخل قابلمه های بزرگ اگه داری پر ظرف کنی اونایی که جعبه ندارن

بعد لباسارو مرتب بذار تو کاور 

همین خورده ریزارو جمع کنی راحت تر میتونی تو خونه جدید بچینی

اگه خودتون ماشین دارین جندبار ماشین رو پر وسیله های ریز کنین ببرین 

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟!

من استادشم.حدود ۱۰ بار اسباب کشی داشتم.

همیشه هم تنها بودم.حتی با بچه کوچیک.

اول اینکه وسایل اتاق ها رو جداگونه کارتن بگیر و آشپزخونه رو جدا.روی کارتن هم بنویس چی توشه.

بعدم وسایل سبک تو کارتن بزرگ و سنگین و کم حجم مثل کتاب تو کارتن کوچیک.

تو خونه جدید هم کارتن هر اتاق رو همونجا بذارید نه همه روهم دیگه.

کارتن ها رو هم با چسب پهن محکم کن.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

عزیزم اول به خودت مسلط و آرام باش ، چند کارتن برای آشپزخانه بذار کنار و هر کابینتی رو تو کارتن ها خالی کن ، لباس ها رو داخل چند تا چمدان بذار، چند تا کارتن هم برای لوازم اتاق خواب بردار ، فرش ها رو از  همون اول جمع کن که نه کثیف بشه نه بعدا بخوای کارتن ها رو جابجا کنی برای جمع کردنشون ، تشت ها رو آخر سر جمع کن ، و البته یخچال هم پروسه جداگانه داره ، فریزر رو خونه دوستی آشنایی فامیلی ببر گوشت ها و مواد فریز رو برات نگه دارن یکی دو روزه ، مبل ها رو مثل فرش ها از همون اول جمع کن ، گیاه ها رو آخر سر ببر ، 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
من استادشم.حدود ۱۰ بار اسباب کشی داشتم. همیشه هم تنها بودم.حتی با بچه کوچیک. اول اینکه وسایل اتاق ...

مرسی عزیزم.... ۳سال پیش از شهرستان جهیزیه و داروندارمو آوردم کرج الان بعد ۳سال قراره برم ی جا دگ باایییین همه وسایل...😭

همه کارتن ها برچسب داشته باشه ، خونه جدید رفتی خودت نظارت کن برای بردن کارتن ها که کدوم رو تو کدوم فضا و اتاق بذاری ، چمدون لباس هم تو اتاق کمد باید بره جای مبل ها و دکور ها و تخت و کمد از اول مشخص باشه که تا گذاشتی بتونی توشون بچینی 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
مرسی عزیزم.... ۳سال پیش از شهرستان جهیزیه و داروندارمو آوردم کرج الان بعد ۳سال قراره برم ی جا دگ باا ...

به دل خوش عزیزم😍به دید مثبت بهش نگاه کن😘

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️