2777
2789
عنوان

نامزد

210 بازدید | 16 پست

سلام خانوما شما چطور  از نانزدتون پول میگیرید😢من نمدونم چجوری بگیرم نامزدم خودش بهم پول میده میگه هر وقت چیزی خواستی بگو اصلا کارتم در اختیارت😢 ولی من روم نمیشع پول بگیرم  با نامزدم هم خیلی صمیمیم باهن دوست بودیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بگو فلان چیزو میخوام پول داری بهم بدی؟بعدش خودش مث یه اقای متشخص میگه چقد میخوای

تنها پیشرفتی که در سال 97 داشتم اینه که یکسال به عمرم اضافه شده !برنامم برای سال 98 هم همینه😅😅😅

اوایل سخته

ولی میتونی به جای پول هر وقت کار داری با خودش بری اینجوری بهتره 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

بگو امروز میای بریم بازار.بعد هرچی رو که خواستی بگو وای این چقدر خوشگله.خودش میخره واست،واسه پولم خونه اومدی بگو فلان جا یه چیز دیدم خیلی قشنگ بود اما اون روز پولم کم بود نگرفتم،خودش متوجه میشه پول میخوای😄

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
بگم که صدرصد بهم پول میده ولی دلم میخواد بیمقدمه بگم بهم پول بده😢

فقط یبار تو شماره کارتت بهش بده ک داشته باشه و ازاین ب بعد بدون اینگه بگی واست واریز کنه . شما شاغلین ?میتونی بگی وای فلان چیزو دیدم اینقدر خشکل بود خیلی خوشم اومد هرموقع حقوق گرفتم میگیرم ولی میترسم تمام بشه یا پیدا نکنم دیگه . اگرهم شاغل نیستی بگو پول کم اوردم نتونستم برای خودم خرید کنم . چ میدونم ی چیزی سرهم کن . یکی نیست ب من یاده بده ک اصلاااا تحت هر شرایطی نمیگم