2777
2789
عنوان

آروغ نوزاد

149 بازدید | 11 پست

خانوما من پسرم ۱۹روزشه ولی نمیتونم آروغش رو بگیرم.

۱-شما از چه روش هایی آروغ بچه هاتون رو میگیرین؟

۲-اکثر مواقع بعد از شیرخوردن همه ی شیر رو برمیگردونه یا بالا میاره، علتش اروغ نزدن هستش؟؟اخه یکی دوبارم پیش اومده که باوجوداینکه اروغش رو گرفتیم بازم چنددقیقه بعد یکم شیر برگردونده.

۳-بعضی وقتا هم موقع شیرخوردن عوق میزنه یا بالا میاره شیر رو این علتش چیه؟

ممنون میشم هرکس میدونه راهنماییم کنه

خدایاعاشقتم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمال زیاد بخاطرآروغ نزدن بالا میاره حتما آروغشوبگیر یابزارروشونت آروم پشتشوبمال یاآروم بزن پشتش ولی من خودم بغلش میکنم طوری که روش به سمت جلوباشه دستمم میزارم  رومعده ش سریع اروغ میزنه در ضمن بعدشیرخوردن بعداینکع آروغشم گرفتی سریع نخوابونش یه یه ربعی همونطوربزار روشونت بمونه

کم کم هم ببین چقدرنیازشه اگه زیادبدی اضافشو حتما بالا میاره

دو روش هست. 1. پارچه تمیز روی شونه تون بگذارید. نی نی را بغل کنید و سرش روی شونه تون باشه (صورتش ). بعد آروم آروم کمرش را ماساژ بدید. 2. برای نینی های بزرگتر. نوزاد به حالت نشسته و بعد با یک دست چانه را نگه دارید تا کمرش صاف باشه و کمرش را ماساژ بدید.

استفراغ کردن علت اصلیش همین هوای بلعیده شده است که باید شما بادگلوش را بگیرید. این حالت عوق زدن هم همینطور. جریان شیر اوایل شیردهی زیاده  و نوزاد با سرعت شیر می خوره که مکنه بپره تو گلوش و اونهم می تونه علت تهوش باشه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
احتمال زیاد بخاطرآروغ نزدن بالا میاره حتما آروغشوبگیر یابزارروشونت آروم پشتشوبمال یاآروم بزن پشتش ول ...

ممنون

فقط یه سوال مگه خودش به اندازه نیازش نمیخوره؟من همیشه صبر میکنم تا خودش سینمو ول کنه.

خدایاعاشقتم  
ممنون فقط یه سوال مگه خودش به اندازه نیازش نمیخوره؟من همیشه صبر میکنم تا خودش سینمو ول کنه.

دکتربه من میگفت معمولا مامانا فکرمیکنن هرباربچه گریه کردیعنی گشنشه و هی بهش شیرمیدن درحالیکه یه وقت بغل میخواد یه وقت جاش خیسه و... منظورم این بود