2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 65 پست
من‌سوالاتو جواب میدم‌چون چند ماه پیش همه اینا سوال من بود و خیلی دوست داشتم بقیه از تجربه شون بگن... ...

بعد عمل خیلی درد داشتی؟ میگن تو بی حسی میفهمی ک دارن میبرن شیکمتو ولی درد نداری. .. چن ساعته سزارین تموم میشه ؟؟؟

خدا بچتو برات حفظ کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موقعی ک شیکمو بریدن حس کردی تیغو؟

نه حس نکردم ولی دستمال که میکشیدن رو شکمم احساس کردم! که پرستار گفت اصلا نترس تازه داریم شکمتو ضدعفونی میکنیم، که همون موقع صدای گریه ی دخملمو شنیدم

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
بعد عمل خیلی درد داشتی؟ میگن تو بی حسی میفهمی ک دارن میبرن شیکمتو ولی درد نداری. .. چن ساعته سزارین ...

میگن 5 دقیقه اس فقط 😊

کسی تاحالاشعورو با خودش به گور نبرده ازش استفاده کنید .متاسفم واسه بعضیااا😒😒😒😒

من از خیللللی ها پرسیدم بین بی حسی و بیهوشی

یه سری میگفتن بی حس شدن و مشکلی نداشتن، خیلی ها هم کمردرد و سردرد داشتن حتی چننند ماه بعد از زایمان شون. و اینکه روز اول رو اصلاااا نباید چیزی زیر سر گذاشت و باید صاف خوابید و زیاد حرف نزد که سخته خب. حتی بچه رو باید همون حالت شیر بدی

یه مشکل دیگه هم چندین نفر رو دیدم که بی حسی داشتن ولی موقع عمل ترسیدن و گفتن دست پزشک رو حس میکنن رو شکم شون و دوباره بیهوش کردن شون. 

گفتم معلوم نیس من خوش شانس باشم یا بد شانس.فعلا که تصمیم گرفتم بیهوش بشم

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
سوند واسه من ک اصلا درد نداشت یعنی اصلا متوجه نشدم 😁 ن نمیشه ک قبلش بزنی 😅😅 من بیحسی بودم راضیم ...

یه چیزی بگم مسخرم نکنید من تابحال سوند ندیدم نمیدونم اصلا چه شکلیه فقط میدونم به چه کار میاد تو بیمارستان هون هم دقیق نمیدونم🙄😟😣

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
نسکافه برای چی دقیقا چی رو میشوره میبره😶

مواد بی حسی بدن رو 

میگن حتی خوردن چایی هم خوبه ولی من موقع اولی گفتن نسکافه بخور 😊

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕

من شبی نیست که به این سوالاتی که گفتی فکر نکنم😔ولی از یه خانومه تو بیمارستان پرسیدم گفت منو بیحسی کردن گفت وقتی داشتن امپول بیحسی میزدن تو کمرم میگفت نفسم میرفت...نمیدونم چیکار کنم من خیلی از درد میترسم☹

⚡یک عدد بی برق...⚡
بعد عمل خیلی درد داشتی؟ میگن تو بی حسی میفهمی ک دارن میبرن شیکمتو ولی درد نداری. .. چن ساعته سزارین ...

ممنونم 🙏❤️ من اصلا درد نداشتم و حتی بعد چند ساعت که اومد گفت باید راه بری راحت تونستم....

اره عزیزم میفهمی که دارن میبرن اما من اونجا با کادر اتاق عمل آنقدر حرف زدم و خودمو مشغول کردم که زیاد نفهمیدم .... شاید ۲۰دقیقه طول کشید. من به تکنسین بیهوشی همش تاکید کردم که دوزشو زیاد بزنه چون میترسیدم موقع برش درد بکشم اونم میخندید و میگفت باشه.... 

گرفتاری این دنیا از این است که نادان از کار خود اطمینان دارد و دانا از کار خود مطمئن نیست.♋️