رژیم غذاییتم رعایت کن میوه وسبزیجات حتی پخته وآبمیوه دوسه هفته ای نخور.امپرازول نکسیوم و پنتو از شروع درمان چهارهفته بعد اثر میذاره.گوجه مرکبات و موز و تخمه به هیچ وجه نخورید.شیرینی جات و چایی خیلی کم مصرف کنید و...رانیتیدین هم اگه ی قرص شبها بخورید خیلی بهتره.موقع خاب سرتون خیلی بالاتر باشه
یکساله درگیر مریضی طفل سه سالمه مم هرکاری هم میکنم صدام بالا نمیره به همه متوسل شدم میشه براش دعا کنید شفای همه مریضا.کاش تو هیچ خونه ای مریض نباشه اگرم هست بچه نباشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دارم ٣ ساله الانم ٢٤ سالمه،هر روز يه پنتوپرازول ٢٥ ميخورم،نوشابه گاز دار لبنيات اينا چاي خوب نيست ...
چه مدته پنتو میخورید؟
یکساله درگیر مریضی طفل سه سالمه مم هرکاری هم میکنم صدام بالا نمیره به همه متوسل شدم میشه براش دعا کنید شفای همه مریضا.کاش تو هیچ خونه ای مریض نباشه اگرم هست بچه نباشه
شیر نخورید.چیزایی که خمیر میشه مثل کیک و بیسکوییت هم خوب نیس.مشکل معده مزمنه حالا حالا باید باش بسازید من بچم پنج ماهه داره دارو میخوره هنو خوب نشده بچه دوسالو نیمم.غذا رب گوجه مصرف نشه اگه مجبورید خیلی کم سرخ کردنی نباشه تفت بدید.برنج رفته و کلا غذایی ک هضممش برا معدا آسون باشه تا معده نخاد هضمش طولانی بشه اسید زیاد بشه وبرگرده.چرب هم خیلی بده برا معده کلا بابد مدنظرتون باشه این نکته رو که باید خودتون ب معده تون تو هضم کمک کنید تا معده نخاد هضمش طولانی بشه تا اسید برگرده اینا ک بدونید نصفه مشکلات حله.نعنا و عرق نعنا دشمن رفلاکسه چون دریچه را بیحس میکنه فقط برا نفخ خوبه....
مادرم هشت ساله میخوره.معده خیلی بده درمان نمیشه ب این راحتیا
خیلی ممنون عزیز.بااین حساب فقط سوپ و ابپز بایدبخورم
ببخشید میدونم ناراحت میشید ولی غذاهای آبکی هم بده سوپ و آبگوشت هم بده چون حجم معده را زیاد میکنه پس میزنه و...ی سرچی تو نت بزنید همش میاد