2777
2789
عنوان

جنون دزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 25 پست
خاک عالم تو سر حروم خورش کنم اینجور ادما جنون ندارم کصافط هستن خاک تو سرش کنم حروم خور خدا از رو زمی ...

منم الان رابطه ام خیلی کم کردم باهاش اما چون همکاریم هی میاد تو اتاقم ازش میترسم دیگه تنهاش نمیذارم تو اتاق کارم منم موافقم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتره بهش دارو داده خودش میگه خسته شدم اصلا استفادهای نمیکنم حتی گاهی دورشون میندازم چون به دردم نمیخوره میگه تو شرکت خودمون داشتند کابل های شبکه رو عوض میکردن من یه دونه از رابط کابل برداشتم بعدش برم خونه دیدم به دردم نمیخوره انداختم اشغالی  

منم قبلا یه دوستی داشتم تو ابتدایی!!!هرچی میدید برمیداشت.نیازم نداشت.بعدمیاوردنشون من میداد😨چقدمیترسیدم.اصلنم نیازنداشت.یه باررفته بود کتابخونه مدرسه رو خالی کرده بود!!کتابخونم نبود.آخرم برد پرتشون کرد سطل آشغالای توخیابون

دردم از یار است و درمان نیز هم

یه بارم یه داستان زندگی خوندم که خانمه باهمچین آدمی ازدواج میکنه.خانمه ناراحت میشه از رفتارای شوهرش میبرتش مشاوره.وقتی میان بیرون میبینه مرده خودنویس مشاورو برداشته!!!

دردم از یار است و درمان نیز هم

توی چیدن جهیزیه خودم این مجسمه های طلاکوب یه سری داشتم تواون شلوغی بعداز چیدن همه چیز مامانم گفت وا اینها 3تا بودن پس یکیشون خواهرم گفت بگردید شاید تو جعبه ها باشه ماهی گشتیم یافت نشد بعد نمیدونم چطور سر از کاورپتو دراوارددر صورتی که قبلش همه رو گشتیم حالا میفهمم قضیه چیه