2777
2789
عنوان

چرخ خیاطی خوب

223 بازدید | 7 پست

سلام، میخوام چرخ خیاطی ژانومه بخرم ولی نمیدونم چه مدلی بخرم،یجا پرسیدم JH1010 رو میگفت 1 میلیون و 400، سرچ کردم بیشتر گفتن 802 خوبه، ولی بنظر گرون میاد، برای مصرف خونگی میخوام ولی میخوام بشه همه جور پارچه ای باهاش بدوزم، دارم میرم کلاس خیاطی مربیم روزای اول میگفت ژانومه بخر، الان که باز گرون تر شده میگه کاچیران یاسمین بخر، ژانومه گرون شده، ولی من قصدم خرید ژانومه ست، اما روی مدلش موندم، از طرفی هم پرسیدم از چند جا اینترنت هم سرچ کردم میگن دیگه ژانومه ژاپنی نیست، مگه اینکه استوک ژاپنی باشه، فعلا 1و نیم کنار گذاشتم، نمیخوام خیلی گرون بخرم ولی خب گرون شده اگه ببینم با 1و نیم چیز خوبی نمیشه خرید مجبورم بیشترش کنم، بخوامم بیشترش کنم باز از اینم گرون تر میشه،ممنون میشم نظراتتون رو بگید

درسته که ژانومه خوبه ولی من بعضی جا ها دیدم مینویسن فقط ژانومه خوبه!😕

به نظر من کاچیرانم خوبه 

ژانومه به نظرم خیلی خوش شانسه که اسمش سر زبون ها افتاده، فکر کنم اسمش واگیر داره🙄 الان به اکثریت سرایت کرده!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ژانومه دارم یه مدل معمولی الان مدلش یادم نیست راضیم استوک هم نیست. نمی دونم به مدل هست که هر جور پارچه ای رو بدوزه یا نه من که راضیم

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون