2789
عنوان

😭😭درد تخمدان

408 بازدید | 28 پست

تخمدان راستم دردخفیف داره همش حس میکنم یه چیزی روشه قبلنم کیست تخمدان داشتم بادارورفع شده یبارم شیش سانتی بود دکترداروداد کوچیک شد الان بازحس میکنم بزرگ شده نکنه تومورباشه😭😭هفته دیگه میرم دکترولی ازترس دارم میمیرم خدایا😭😭

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من تخمدان راستم وحشتناک درد میکنه بشدت تیر میکشه؟؟؟ یعنی توموره😰😰😰

نمیدونم میگن معمولازنای بالای ۴۵سال میگیرن حالاماخانمایه اتفاقی میفته هزارتافکروخیال میادتوسرمون هیچکاریشم نمیشه کرد😭😓

نگران نباش اینا میره ودوباره بر میگرده علتش هم مشخص نیست ،اما من که رفتم دکتر بهم گفت مرغ نخور استرس هم نداشته باش ،قند وچربی هم کلا کات ،البتنه متفورمین و ضدبارداری هم بهم داد خودمم پیگیر شدم اما با قرص ضد بارداری مشکل دارم 

نگران نباش اینا میره ودوباره بر میگرده علتش هم مشخص نیست ،اما من که رفتم دکتر بهم گفت مرغ نخور استرس ...

خب مال من کوچیک شد گفت پلی کیستیک هستی ولی داروبهم نداد فقط یه قرص پروژسترون داد،همین

[QUOTE=74395942]خب مال من کوچیک شد گفت پلی کیستیک هستی ولی داروبهم نداد فقط یه قرص پروژسترون داد،همین[/QUOT 

برایه من یاسمین نوشت گرفتم خوردم کلی بهم ریختم ،اما مارولون رو رفتم خودم گرفتم عوارضش مثل یاسمین نبود علائم قبل از قاعدگی رو هم کم کرده بود تا اینکه یه جا ازم سونو گرافی کبدی کردن گفتن چربه ودیگه نباید بخورم منم جایگزینه گیاهیش رو انتخاب کردم 

دردش رو با نعناع وبابونه میشه کنترل کرد من خودم اکثر اوقات دور شکمم رو گرم نگه میدارم اکثرا درد لگنی ...

من فقط میترسم چیزخطرناکی باشه ضمن اینکه یه تاپیکم قبلش زدم دوروزپیش موقعی که دسشویی میرم معذرت میخوام موقع دفع یه دردشدید ازمقعدتا زیردلم میاد وتانخوابم اروم نمیگیرم البته دوسه ماه یباراینجوری میشم امروزم حس میکنم تخمدانم دردمیکنه خفیف یه چیزی روشه میترسم 😥