2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟؟؟؟

167 بازدید | 9 پست

ایندفعه هم باردار نشدم, بعد دوسال و نیم, دیشب دوباره پری شدم و همه ی امیدم ناامید شد خسته شدم از دیشب یه ریز گریه کردم, ایندفعه آمپول زدم و کلی علایم بارداری داشتم اما نبود, راستی ممکنه بخاطر زور ک زدم اینجوری شده باشم؟

عزیزم ب نظرم بیخبال باشی بگیره اصلا اهمیت نده من ماه اول اقدامم باردار شدم اصلا امید نداشتم با بار اول باردار بشم ولی بی بی زدم دیدم مثبت شد ب نظرم بیخیال بودن بهتره...ایشالا دامنت سبز بشه ب زودی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مشکلی نداشته باشی یک روز در میان رابطه داشته باشید بعدم که انجام دادید فوری نرو دسشویی و بشوری یکم پاهاتو بالا نگه دار که اسپرمها به رحمت برسن 

شاید اسپرمها ضعیفن و دیر میرسن به رحم 

ان شاالله که ماه دیگه باردار میشی عزیزمم

توروخدا یه صلوات بفرستین خونه دار بشیم ما هم ❤😍                      بهترین جای دنیا جاییه که راحت بشه صدای قلبتو صدای نفسهاتو شنید مثل بغلت ❤😍                                                         تیکر سالگرد ازدواجمونه 🥳🎂

زور چی زدی؟!!😯

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...

من با اون کاربری که گفته بیخیال باش کاملا موافقم اصن نگرانی و حرص نخور بدتره هر چی بیخیال تر باشی زود تر جواب میگیری

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...