2777
2789
عنوان

خواستگاری

341 بازدید | 20 پست

نمیدونم چیکار کنم هرروز ی خواستگار میاد ولی من دلم نمیخاد ،من دلم پیش یکی دیگس اخه چطور با کسی دیگ حتی حرف بزنم چ برسه ازدواج.امشب میخواست واسم خواستگار بیاد همه خانوادم میگفتن بزار بیاد ببینیش من گفتم نه کلی جر  بحث کردم .اخه من چیکار کنم گیر کردم😔😔😔😔😔

😒

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوای بذار خواستگارا بیان بعد آدرس خونه ی مارو بده 😂

ولی جدا حالا بذار بیان باهاشون حرف بزن . یا حداقل بگو طرف بیاد خواستگاریت. اینشکلی که نمیشه

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕
نمیگی یکی خواستگار نداره دلش میشکنه 😐

الهی عزیزم .انشالله همه دخترا کلی خواستگار براشون بره ولی واقعا من خسته شدم از بس جواب کردم دیگ حالم بد میشه اسم خواستگار میاد

نمیدونم.فقط از دوس داشتنش مطمینم البتع هنوز کاری نداره 

بگو دست بجنبونه دوست داشتن به عمله به حرف زدنو گریه کردنو جک گفتن نیست.

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون