2777
2789
عنوان

حتما بخوانيد...

100 بازدید | 5 پست

شش ماهه كه دارم تاپيك هاي مختلف ميذارم در مورد شير خشك و شير مادر .اوايل دوس نداشتم شير بدم و شير خشكي شد پسرم .بعد از دو ماه عذاب وجدان گرفتم و به غلط كردن افتادم كه اَي كاش شير مادر داده بودم .اينقدر حالم بد و بد و بد شد كه تبديل به افسردگي بعد از زايمان شد و گريه و أفكار منفي .دوست عزيزي دو هفته پيش مشاوره بهم معرفي كردن كه عالي بود و از پايه و أساس دارم درمان ميشم .حرف زياد دارم براتون ...

براي سلامتي فرزندم يه صلوات بفرستيد لطفا

شير مادر بهتره ،حداقل دردسرهاي شير خشك رو نداره .لااقل تا شش ماه اول شير مادر بعد شير خشك . هر جا بخواي بري بايد اب جوش و شيشه شير و شير خشك همرات باشه .شب و نصفه شب شيشه بشوري... بعدم كسي نميتونه با حرفاش اعصابتو خرد كنه كه شير مادر يه چيز ديگه س و أينا . خلاصه من پيش خانم دكتر مرجان علي قارداشي ميرم تو سعادت أباد . قبلا مشاوره رفته بودم ولي نتيجة نگرفتم . همون جلسه ي اول حالم دگرگون شد چون سوالي پرسيد خانم دكتر كه فهميدم دنبال ريشه ي مشكل هست ودرمانش . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم تاپیکهای قبلیتو خوندم خدا به خودتو بچه ت سلامتی بده دیگه ناراحت نباش کاریه که شده شیرخشک اونقدرا هم بد نیست پسر منم میخوره فقط از لحاظ عاطفی سعی کن به بچت زیاد محبت کنی.من پسرمو میذارم رو سینم و نوازشش میکنم تا شیرشو بخوره موقع شیر خوردن دستشو میگیرم و بوسش میکنم یا دستشو میذارم رو سینه م.اینجوری اونم آرامش داره و خودمم همینطورم.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
عزیزم تاپیکهای قبلیتو خوندم خدا به خودتو بچه ت سلامتی بده دیگه ناراحت نباش کاریه که شده شیرخشک اونقد ...

ممنونم عزيز دلم 😘😘😘