2789
عنوان

دلم شور میزنه

589 بازدید | 15 پست

یه مدت پیش بچمو سقط کردم قبل سقط خوابشو دیدم که سقط میشه روزی که این خوابو دیدم خیلی حالم بد بود صدقه گذاشتم کنار ولی رفع بلا نشد چند روز پیش تو ذهنم تصادف کسی رو حس کردم بعد یک ساعت خبر تصادفشونو شنیدم همش دلم شور میزنه چرا تو ذهنم تصادفو حس کردم چرا قبل سقط خوابشو دقیقا دیدم اصلا حالم خوب نیست دلشوره دارم دلم چنگ میزنه دو شب پیش با ترس نصف شب بیدار شدم احساس کردم کسی بهم گفت روح بچم اومده بچه من اول 5 ماهگی مرد همش نگرانم چرا حالم اینطوری ؟چکار کنم دارو ارام بخش مصرف کنم یا بیخیال بشم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اينكه خيلي خوبه معلومه مديوم هستي يعني همه چي رو زودتر مي فهمي و انرژيش رو مي گيريي اگه ياد بگيري چطور ازش استفاده كني مي توني از اتفاق هاي بد جلوگيري كني مثلا همون تصادف زنگ بزني و بهش هشدار بدي اين يه موهبت هست كه خدا به هركسي نميده

اينكه خيلي خوبه معلومه مديوم هستي يعني همه چي رو زودتر مي فهمي و انرژيش رو مي گيريي اگه ياد بگيري چط ...

از وقتی حامله شدم سقط شد اینطوری شدم قبلا گاهی خواب میدیدم راست میشد ولی گاهی 

اينكه خيلي خوبه معلومه مديوم هستي يعني همه چي رو زودتر مي فهمي و انرژيش رو مي گيريي اگه ياد بگيري چط ...

من باورم نمیشد که این اتفاق بیفته حتی با خودم گفتم اون رانندگیش خوبه ولی وقتی شنیدم حالم خراب شد که چرا توجه نکردم 

از وقتی حامله شدم سقط شد اینطوری شدم قبلا گاهی خواب میدیدم راست میشد ولی گاهی 

خوب قبلا هم اين حس ها رو داشتي ولي اهميتي نداشته تا سر بچه ت چون خيلي برات پر اهميت بوده و ضربه بدي بوده فهميدي چه توانايي داري و ترسيدي ولي سعي كن آروم باشي اگر ياد بگيري و حس هات رو تقويت كني مي توني به راحتي نيت آدم ها رو بفهمي كه خوبه يا بد اين از نظر علمي ثابت شده و دانشمنداي خارجي بهش ميگن مديوم و از اين توانايت به كسي حتي همسرت چيزي نگو اگرم نگران كسي هستي بگو خواب بد ديدم چون ببخشيدا توهين نباشه هنوز سطح سواد و اطلاعات مردم انقدر زياد نيست كه اين موضوع رو متوجه بشن بعد بهت مارك ديوانگي و دعايي بودن ميزنن البته خيلي ها هم سطح دركشون بالاست ولي نبايد بگي

خوب قبلا هم اين حس ها رو داشتي ولي اهميتي نداشته تا سر بچه ت چون خيلي برات پر اهميت بوده و ضربه بدي ...

عزیزم کجا در این مورد مطالعه کنم من از ادما انرژی میگیرم مثلا کنار کسی نشستم حس میکنم از من خوشش می یاد یا نه یا بعضی دوستای شوهرمو میبینم به شوهرم 

میگم حس بدی بهم میدن بعدا به شوهرم ثابت میشه که ادم خوبی نبوده حتی بارها براش مشکل ایجاد کردن البته گاهی هم نسبت به ادما حسی ندارم 

عزیزم کجا در این مورد مطالعه کنم من از ادما انرژی میگیرم مثلا کنار کسی نشستم حس میکنم از من خوشش می ...

خوب منم مثله توام اين هم يه حسن هست هم يه بدي داره بديش اينكه حالت از ظاهر سازيه آدما بهم مي خوره و هميشه دلت ازشون پر هست و خودشون خبر ندارن البته من ميني مديوم هستم از مادرم ارثي گرفتم تو اينترت مي توني درباره انرژي هاي ماورالطبيعه مثل مديوم ها و چشم برزخي ها مطالعه كني و يا كتاب روح ، ماده ، كائنات رو بخوني 

خوب منم مثله توام اين هم يه حسن هست هم يه بدي داره بديش اينكه حالت از ظاهر سازيه آدما بهم مي خوره و ...

من دقیقا شخص باهام داره بگو و بخند میکنه یه حس درونی میگه همش ظاهره و حس بدی از اون شخص میگیرم باشه عزیزم مطالعه میکنم