2777
2789
عنوان

1422 بازدید | 20 پست

چرا اکثر پدر ومادرا دوست دارن جنسیت بچه شون پسر باشه ؟ مگه پسر چه گلی به سر پدر مادرا میزنه؟ جاری بیچاره من امروز سونو داد مشخص شد که بچه ش  دختره شوهرش خیلی ناراحت شد از اینکه بچه ش پسر نبوده کلی دعواش کرد آخه این انصافه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااه به شوهره میگفتین تقصیر خودته مگه جنسیت دست زن 

بیچاره زنا😟

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله

مادرشوهره من چپ میره راس مییره میگه اسم پسره شوهره منومیخواد بذارا طاها!!!!حالا من یه دختر دارم پسر ازکجام درارم واسه اینا واقعا افسردم کردن اه

❤برای سلامت تو دلمیم یه صلوات میفرستی؟❤

والاخیلی حرص دربیاره من تو ان تی فهمیدم دختره بعد مادرشوهرم گفت خدارو شکر سالمه😡😡😡😠😠😠ببین واسه ما مهم نیس فقط سالم باشه بخدا تیکه مینداخت یه جوری نگاه میکرد یکم بعد میگفت ببین ما چه خوبیم دختر شد چیزی نگفتیم😬😬😬

رفتم انومالی گفت پسره رفتم گفتم پسره راحت شدی اخه منو شوهرم دختر دوست داشتیم البته ناشکری نکردیم ها اصلا شکر کردیم 🙏🙏🙏

الان بعدی رو اقدام کردیم رژیم دختر بودن میگیریم😊😊😊

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
مادرشوهره من چپ میره راس مییره میگه اسم پسره شوهره منومیخواد بذارا طاها!!!!حالا من یه دختر دارم پسر ...

موافقم ..دست زن بیچاره نیست 

حرف اطرافیان واقعا تاثیر میزاره

هر چقدم‌ نخوای بهش فکر نکنی بازم‌نمیشه

من‌اگه شوهرم کسی جلوش از این حرفا بزنه یا بگه چرا پسر نمیارین مثلا

ی برخورد تندی باهاشون میکنه که طرف پشیمون میشه از حرفش

بهشون میگه به شما چ آخه مگه ما بچه میاریم واسه شما یا نظرات شما

متنفر از تبییض جنسیت پسر و دختر

البته به شدت دختر دوسته پدر شوهرمم همینطور عاااشق دختره !!!!!!

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
مادرشوهره من چپ میره راس مییره میگه اسم پسره شوهره منومیخواد بذارا طاها!!!!حالا من یه دختر دارم پسر ...

واقعا بعضیا اصلا درک نمیکنه  بخدا من هرچی به برادر شوهرم میگم دختر پسر مهم نیست   بعدشم  جنسیت از مرد نه زن تو گوشش نمیره که نمیره 😑

من پسر دارم الانم نی نیم پسره ،خدا رو شکر ،ولی میدونم دیگه موقعیت دختر دار شدن رو هیچ وقت نخاهم داشت ،هر روز غصه میخورم که گریه کن ندارم 😥😥،کسی رو ندارم درست باش درد ودل کنم ،اخه من بعدا با کی غیبت کنم ؟؟😂،جدا از شوخی خ غصه دارم ،دختر ندارم موهاشرو ببافم ،خونم همیشه بدون شیرینی دختره ...برید خداتون رو شکر کنید دختر دارا