2777
2789
چه بریز بپاشی دارین شماها😂😍

اصلا عشق تراوش میکنه😅😅😅😅

بوس به لپت ببخش وسط تاپیکت ناراحت نباش 😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بگو حرمسرا راه انداختی دیگه😟  تو این همه آدم رو گرفتی حداقل بزار من سوگلی دربار باشم😭

تو هم باش من که بخیل نیستم 😅😅😍😍😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
نمیدونم واقعا تفاوت دلبستگی و وابستگی زیاد و همچنین تشخیصش

من از وقتی داستان زندگیتو خوندم حس خوبی پیدا کردم بهت چون خودم تجربش کردم با این تفاوت که بعد اون ازدواج نکردم

اگر بدانيد مردم هزار بار بيشتر به يك سردرد معمولى خوداهميت مى دهند تا به خبر مرگ من و شما،ديگر نگران نخواهيد شد کهدرباره شما،چه فكرى مى كنند...!
من از وقتی داستان زندگیتو خوندم حس خوبی پیدا کردم بهت چون خودم تجربش کردم با این تفاوت که بعد اون از ...

ازدواج من آرون ازدواجهای ک بود ک فقط میخواستم از موقعیت فعلیم نجات پیدا کنم و برای بیشتریا ازدواج موفقی نیس

ولی برای من بود

یه مرد خوب و با درک و شعور،مهربون 

فقط منم ک بلاتکلیفم

حتی همزمان؟؟؟

ببین عزیز، من نمیدونم اسمش عشقه یا دوست داشتن یا یه چیز دیگه، فکر نکنم هم کسی بتونه تعریفش کنه، به اندازه آدمای روی زمین تعریف داریم برای عشق! من دو سه نفری رو دوست داشتم اما نمیدونستم اونام همین حسو دارن یا نه، هیچ تعهدی هم به هیچ کدوم نداشتم. یه ارتباط ساده و رسمی. همین. 

ازدواج من آرون ازدواجهای ک بود ک فقط میخواستم از موقعیت فعلیم نجات پیدا کنم و برای بیشتریا ازدواج مو ...

خدا رو شکر که خوشبختی.وای بلاتکلیفی...بزرگترین زجر دنیاس.چند سالته؟

اگر بدانيد مردم هزار بار بيشتر به يك سردرد معمولى خوداهميت مى دهند تا به خبر مرگ من و شما،ديگر نگران نخواهيد شد کهدرباره شما،چه فكرى مى كنند...!

نه

اون چیزی که تو شعرای مولانا و نظامی و حافظ هس اگه اسمش عشقه من عاشق نشدم به نظرم عاشق شدن خیلی سخته وذخیلی کسای کمی هستن عاشق شن

من شوهرمو دوس دارم خیلی خیلی زیاد چند سال دلم میخواست باهاش دوست شم تا اخرش دوست شدیم و ازدواج کردیم الانم از هر نظر برام جذاب و دوست داشتنیه حتی نقصاش ولی بازم مطمئن نیستم اسم حسمو میشه گذاشت عشق یا نه

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2