2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حتی همزمان؟؟؟

نه دیگه منظورم بی تعهدی نیست.میگم عشق هم میتونه تاریخ انقضا داشته باشه.من خودم قبلا عاشق یکی بودم خوب به هم نرسیدم نمیتونستم که خودمو بکشم بعد با یکی دیگه آشنا شدم که خیلی بیشتر عاشقش شدم الانم ۱۰ ساله باهمیم

دلم بدجوری شد:(

به هیچ مردی اعتماد نکن.هیچ وقت؛ حتی شوهرت، همیشه یه درصد هر چند کم بزار برای اینکه دیگه کنارت نباشه، چون وحشتناک ترین لحظس وقتی انتظارشو نداری و همه چی تموم میشه.بهترین چیز واسه هر زنی رو پای خودش وایسادنه

به قول شهرزاد منتظر نباش هیچ کس کنارت وایسه دستتو بگیره؛ هیچ وقت

یا امام خمینی😨 سوگل تو موجود زنده نباید از کنارت ردشه😆 حتما با موهای بلالیت هم دلبری میکنی😂

اخی بنفشه تتوووو هم که کلا عشق منی 😍😍😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
واقعا سوال منم هست  آیا میشه عاشق بیشتر از یکنفر شد یا ن تشخیص عشق واقعی چطوریه

محاله عشق واقعی بیشتر از یک نفر بشه؛ اگه خاستی بفهمی هر وقت یه جمله عاشقانه میخونی ببین ناخوداگاه کی میاد تو ذهنت.یا با خودت فک کن اگه شب اخره زندگیت باشه میخای تا صبح با کی حرف بزنی.این دو نفر حتما یکین.همونیه ک خر شدیم و عاشقشیم