2777
2789
عنوان

گره تیرویید

733 بازدید | 12 پست

الان یه تاپیک دیدم در مورد تیرویید یاد خودم افتادم.

منم کیست تیرویید از نوع گره ای دارم دو سه دفعه نمونه گیری انجام دادم سمی نبود خدا روشکر.کسی میدونه امکان داره سمی بشه یا نه؟دو سالیه که کلا پیگیرش نشدم آخرین دفه هم حدود دو سال پیش بود آزمایشم نرمال بود

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توصیه اینه که سالی یکبار گره بررسی بشه. البته چون علایمی ندارید احتمال اینکه سمی (پرکار) شده باشه کم ...

علایمش چیه؟

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
دوستان چرا درمان قطعی برای تیروئید پیدا نمیشه من ۲ساله کم کاری تیروئید دارم دکترم گفته تا اخر باید ...

چند تفر رو دیدم با گیاهی و طب سنتی و بادکش خوب شدت.من مشکلم کیست لامصبه

دوستان چرا درمان قطعی برای تیروئید پیدا نمیشه من ۲ساله کم کاری تیروئید دارم دکترم گفته تا اخر باید ...

عزیزم محصولات فوراور رو حتما امتحان کن.فوراور جزو سه برند برتر امریکا هستش.مطمئنا جواب میگیری.داروهایی که توی ایران توی اکثر بیماریها پاسخگو نیستش.محصولات فوراور کاملا گیاهی و با ژل آلوئه ورا و عسل فوراور هستش.پکیج کم کاری رو توی همین تاپیک گذاشتم

عزیزم محصولات فوراور رو حتما امتحان کن.فوراور جزو سه برند برتر امریکا هستش.مطمئنا جواب میگیری.داروها ...

من هنوز جوونم.از اینکه قراره تا اخر عمر هر روز صبح با قرص تیروئید صبحمو شروع کنم ناراحتم..

بنظرت این قرصا واقعا تاثیر دارن؟قیمتشون چقدره؟

من هنوز جوونم.از اینکه قراره تا اخر عمر هر روز صبح با قرص تیروئید صبحمو شروع کنم ناراحتم.. بنظرت ای ...

عالیه عزیزم.بعدم این محصولات قرص نیست.و یک بار هزینه میکنی ولی جوابدهی عالی داری.محصولات برند فوراور همه گیاهی و با ژل آلوئه وراست.جزو سه برند برتر امریکا.من حتی از ترکیه ام مشتری داشتم واسه محصولات فوراور.فقطم برای تیرویید نیست محصولاتش برای همه بیماریها هستش لینک کانال میزارم حتما یه سری به کانال بزن بعدم شما یه پکیج دریافت میکنی که هر محصولش میتونی چندتا بیماری رو رفع کنه یا حتی پیشگیری کنه.خانمهایی هستن که هفتصد تومن هزینه میکنن کل زمستون راحتن بچه شونو دکتر دیگه نمیبرن که سرما خورده.تیروییدت پرکار هستش یا کم کار؟

من هنوز جوونم.از اینکه قراره تا اخر عمر هر روز صبح با قرص تیروئید صبحمو شروع کنم ناراحتم.. بنظرت ای ...

@foreverLIVING69 این لینک کانالمون هست محصولاتم توش هست.هر سوالی داری میتونی اینجا یا داخل کانال بپرسی از پزشکمون برات میپرسم