2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

443 بازدید | 60 پست

کسی داشته من قبل بارداری عاشق ترش بودم ولی الان بخاطر شیرینی کم موندا گریه کنم قندم یکم بالا بود دکتر گفت رزیم بگیر دوباره تست میدی الان میخوام خودم و بکشم دلم شیرین میخوا😭😭😭😭

چیکار ها کردید واسه پایین اوردنش

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بامیه زیاد تو غذات استفاده کن مجبوری تو مصرف قندهای مصنوعی پرهیز کنی .

الان هوس بیسکوسیت نارگیلی کردم به شوهرم میگم میگه صرر داره بیچاره خودشم دلش چیز شیرین بخواد بخاطر من نمیخوره

مال من لب مرز بود و بعضی وقتا بالا    کلی ازمایش دادم   اخرم انسلینی نبودم ولی باید ر ...

چند بود؟؟

من رژیم دارم پایین اومده ولی شیرینی ترک نون و برنجمم کم شده..وزنمم داره کم میشه خیلی نگرانم بااین وض ...

گشنه نمیشی من نون سنگگ میخورم شیرینی بجز شیره انگور و خرما نمیخورم 

الان هوس بیسکوسیت نارگیلی کردم به شوهرم میگم میگه صرر داره بیچاره خودشم دلش چیز شیرین بخواد بخاطر من ...

نه دیگه عزیزم خودتو نی نی مهمترین یه ذره تحمل کن به سلامتی تموم میشه اونوقت تا دلت خواست بخور 

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
الان هوس بیسکوسیت نارگیلی کردم به شوهرم میگم میگه صرر داره بیچاره خودشم دلش چیز شیرین بخواد بخاطر من ...

سعی کن کنترل کنی خودتو.اگ هوس کردی یگوششو بخور ولی زیاد نخور سخت میش برات بارداری

من انسولین میزدم.ورزش و رقصم انجام میدادم خخخخخخ 

چرا قرص نداد بهتون انسولین میزدد بازم خیلی رعایت میکردید