2777
2789
عنوان

لیزر کل بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3457 بازدید | 66 پست
این رفیقمون که جواب نداد خاموش شد اوناکه لیزر رفتین آدم خجالت نمیکشه؟؟ بگین خووو😦😲😲

اونا که لیزر رفتن اول اپلاسیون رفتن آب دیده شدن دیگه خجالت نداره.دکتر زن هست 

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂
02122846601 لیزر ماهرو هستش توی سید خندان خیابون خواحه عبداله ابوذر غفاری کنار ساختمون شماره ۱۷ تلف ...

مرسی عزیزم ❤❤

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورتون الکس دایود هست؟

نه الکس کندلا ۲۰۱۷ بود پارسال سید خندانیه

الان یجا دیگه هست نزدیک خودمون شهریار الکس سرد ۲۰۱۸ داره

کاش آدما تغییر نکنن.همیشه همونجور که بودن بمونن.
من کل بیکینیو زدم بعد ی پاکت فریزر از وسط تا کردم گداشتم مث نوار بهداشتی رو بیکینی و شورت و شلوارم ر ...

عاقا ببخشید یه سوال داشتم. خیلی شرمنده ولی برام سواله که برای خط با سن و خط بیکینی چجوری شات میزنن ؟ 

من دلم میخاد برم ولی خیلی خجالت میکشم . هی تصورم میکنم که هی بگه اینوری شو اونوری شو

عاقا ببخشید یه سوال داشتم. خیلی شرمنده ولی برام سواله که برای خط با سن و خط بیکینی چجوری شات میزنن ؟ ...

دراز میکشی ی کم پاهات فاصله میدی از هم کل بیکینیو میزنه. ب شکم میخوابی با سن

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد
نه الکس کندلا ۲۰۱۷ بود پارسال سید خندانیه الان یجا دیگه هست نزدیک خودمون شهریار الکس سرد ۲۰۱۸ داره

من با shrالان نزدیک یک سال و نیم ه دارم میرم موهام خیلی کم شده ولی مثلا بعد دو ماه باز در میاد هی میرم خسته شدم الان گفتم با دستگاه الکساندرا پلاتینیوم برم میگن این جواب دهیش بهتره

این رفیقمون که جواب نداد خاموش شد اوناکه لیزر رفتین آدم خجالت نمیکشه؟؟ بگین خووو😦😲😲

نه. اونا انقد دیدن ک کلا راحتن‌ اصلا خحالت نکشیدم با این ک پررو نبودم

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد
منم هی نامزدم میگه انجام بده به نظرت چقدر کیشه گفتم نمیدونم فکرکنم زیاد بشه بعد گفت ولی خطرناکه

ایناهم بیشتر خودمون واسشون مهمه هاااا  

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
من با shrالان نزدیک یک سال و نیم ه دارم میرم موهام خیلی کم شده ولی مثلا بعد دو ماه باز در میاد هی می ...

الکس برو ۴ جلسه ای جواب میگیری چون ریشه ی موهات با sh4 ضعیف شده

کاش آدما تغییر نکنن.همیشه همونجور که بودن بمونن.