vera مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 665 عنوان پونه برای عفونت خوبه ؟ 41275 بازدید | 23 پست چی خوبه برای عفونت 📍 ایـن حسـاب کـاربـری واگـذار شـده اسـت 📍 1397/08/22 | 22:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2delaram عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 3763 عفونت زنان؟؟ برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
kokand عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1011 اره هم میتونی عین چای دم کنی هم اینکه بریزی تو ماست بخوری ای خدا خستم میفهمی!!!
غزل۷۲ عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 4092 اره. نعناع فلفلیدم کن عالیههه مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا #متاهل_متعهد
vianajoonn عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 577 من همه جور دارویی خوردم ... از تو همین نی نی سایت به این نتیجه رسیدم که لاکتوفم هم امتحان کنم....فعلا که از دیشب دارم می خورم .... امیدم بخداست که نتیجه بگیرم.....
باران_عشق عضویت: 1394/03/14 تعداد پست: 16248 شنيدم براي انگل خوبه ﺗﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺁﻥ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺁﺧﺮ .... ﮐﻨﺎﺭ ﺷﯿﺸﻪ ... ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺟﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎﺳﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻧﮑﻪ ﻣﭽﺎﻟﻪ ﺷﻮﯼ ﺩﺭ ﺧﻮﺩﺕ !!! ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﺑﻐﻞ ﮐﻨﯽ ... ﺳﺮﺕ ﺭﺍ ﺑﭽﺴﺒﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺷﯿﺸﻪ ﻭ ﺯﻝ ﺑﺰﻧﯽ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺟﺎﯼ ﺩﻭﺭ ....... ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ !! ﺑﻪ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﯼ ...! ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺷﯽ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻭ ﻫﺴﺘﻨﺪ ... ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮﺍتت ﻭ ﮔﺎﻫﯽ ﭼﺸﻤﻬﺎﯾﺖ ﺧﯿﺲ ﺷﻮﺩ، ﺍﺯﺣﻀﻮﺭ ﭘﺮ ﺭﻧﮓ ؛ ﯾﮏ ﺧﯿﺎﻝ .... ﯾﮏ ﺁﺭﺯﻭ .... ﯾﮏ ﺧﺎﻃﺮﻩ ..... ﯾﮏ ﺩﻭﺳﺖ ... ﻭ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﺕ ﮐﺠﺎﺳﺖ !! ؟؟ ﺍﺻﻼ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﯼ !! ﻭ ﺩﻟﺖ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﮐﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﮤ ﻫﻤﯿﻦ ﮔﻮﺷﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﮐﻮﭼﮏ ﺷﻮﺩ ... ﺩﻧﺞ ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ... ﻭ ﺁﻩ ﺑﮑﺸﯽ ﺍﺯ ﯾﺎﺩﺁﻭﺭﯼِ ﺣﻤﺎﻗﺖ ﻫﺎﻳﺖ ، ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﺰﺩﯼ ... ﮐﺎﺭﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﮑﺮﺩﯼ ... ﺷﯿﺸﻪ ﺑﺨﺎﺭ ﺑﮕﯿﺮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺑﻨﻮﯾﺴﯽ : " ﺍﻯ ﻛﺎﺵ "
باران_عشق عضویت: 1394/03/14 تعداد پست: 16248 من همه جور دارویی خوردم ... از تو همین نی نی سایت به این نتیجه رسیدم که لاکتوفم هم امتحان کنم....فعل ... خيلي خوبهمن ميخورم ﺗﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺁﻥ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺁﺧﺮ .... ﮐﻨﺎﺭ ﺷﯿﺸﻪ ... ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺟﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎﺳﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻧﮑﻪ ﻣﭽﺎﻟﻪ ﺷﻮﯼ ﺩﺭ ﺧﻮﺩﺕ !!! ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﺑﻐﻞ ﮐﻨﯽ ... ﺳﺮﺕ ﺭﺍ ﺑﭽﺴﺒﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺷﯿﺸﻪ ﻭ ﺯﻝ ﺑﺰﻧﯽ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺟﺎﯼ ﺩﻭﺭ ....... ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ !! ﺑﻪ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﯼ ...! ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺷﯽ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻭ ﻫﺴﺘﻨﺪ ... ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮﺍتت ﻭ ﮔﺎﻫﯽ ﭼﺸﻤﻬﺎﯾﺖ ﺧﯿﺲ ﺷﻮﺩ، ﺍﺯﺣﻀﻮﺭ ﭘﺮ ﺭﻧﮓ ؛ ﯾﮏ ﺧﯿﺎﻝ .... ﯾﮏ ﺁﺭﺯﻭ .... ﯾﮏ ﺧﺎﻃﺮﻩ ..... ﯾﮏ ﺩﻭﺳﺖ ... ﻭ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﺕ ﮐﺠﺎﺳﺖ !! ؟؟ ﺍﺻﻼ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﯼ !! ﻭ ﺩﻟﺖ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﮐﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﮤ ﻫﻤﯿﻦ ﮔﻮﺷﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﮐﻮﭼﮏ ﺷﻮﺩ ... ﺩﻧﺞ ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ... ﻭ ﺁﻩ ﺑﮑﺸﯽ ﺍﺯ ﯾﺎﺩﺁﻭﺭﯼِ ﺣﻤﺎﻗﺖ ﻫﺎﻳﺖ ، ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﺰﺩﯼ ... ﮐﺎﺭﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﮑﺮﺩﯼ ... ﺷﯿﺸﻪ ﺑﺨﺎﺭ ﺑﮕﯿﺮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺑﻨﻮﯾﺴﯽ : " ﺍﻯ ﻛﺎﺵ "
مهسا83 عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 379 من همه جور دارویی خوردم ... از تو همین نی نی سایت به این نتیجه رسیدم که لاکتوفم هم امتحان کنم....فعل ... من خوردم خوب بود برای سلامتی پسر ۸ ساله ام که براش تشخیص لوسمی دادن یک صلوات بفرستید.اگر مایل هستید😔
enekas عضویت: 1392/11/19 تعداد پست: 583 عفونت باکتریایی مترونیدازول وداکسی سایکلین.از گیاهیام پونه و ختمی و پنیرک با چنان عشقی زندگی کن ..که حتی اگر بنا به تصادف به دوزخ افتادی..خود شیطان تو را به بهشت باز گرداند
vianajoonn عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 577 خيلي خوبه من ميخورم جدی؟ هر اطلاعاتی داری بهم بگو خدا خیرت بده...عفونتت در چه حد بود؟ چه درمانایی کردی؟؟؟ قرص رو روزی ۲تا می خوری یا یکی؟ چند وقته می خوری؟ کدوم علائم عفونتت باهاش خوب شده؟
پناه66 عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 3223 پولکی خیلی خوبه برای عفونتاگه برای عفونت و کیست زنان میخوایندوست من باردار نمیشد، یک ماه تمام صبح ها ناشتا دم کرده پنیرک خورد و ماه بعد باردار شد.
مهسا83 عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 379 عفونت باکتریایی مترونیدازول وداکسی سایکلین.از گیاهیام پونه و ختمی و پنیرک از کجا بدونیم باکتریایی هست یا ویروسی برای سلامتی پسر ۸ ساله ام که براش تشخیص لوسمی دادن یک صلوات بفرستید.اگر مایل هستید😔
vianajoonn عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 577 من خوردم خوب بود شما هم لطفا به سوالام جواب بده.. هر اطلاعاتی داری بهم بگو خدا خیرت بده...عفونتت در چه حد بود؟ چه درمانایی کردی؟؟؟ قرص رو روزی ۲تا می خوری یا یکی؟ چند وقته می خوری؟ کدوم علائم عفونتت باهاش خوب شده؟
enekas عضویت: 1392/11/19 تعداد پست: 583 باکتریایی فقط ترشحات سبز و زرد داری ولی قارچی خارش و سوزش رشحات سفید با چنان عشقی زندگی کن ..که حتی اگر بنا به تصادف به دوزخ افتادی..خود شیطان تو را به بهشت باز گرداند