2777
2789

بچه ها دو روزه شیرم کم شده. دخترم سیر نمیشه. دکترم تا سه روز دیگه وقت نمیده . بگین چه نوع شیر خشکی بگیرم. دوماه و نیمشه

عزیزم شما باید تعداد دفعات شیرتو زیاد کنی و همین تخلیه باعث زیاد شدن شیر میشه.گیکوز خوبه بچه خواهر من از اول خورد الان سه ماهشه

خداوند در قلب توست و تو در آسمانها به دنبالش میگردی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نان اغلب میدن ولی ارزش غذایی نداره چندان.. 

آپتامیل روشنیدم خوبه. 

من سوپرامیل میدم که دکترمعرفی کرده بودقوطی 30تومن وهرداروخانه ای نیست.. 

ولی عزیزم بایدببینی به نوزادکدوم میسازه. برومطب وبه منشی بگوبین مریض بری پیش دکترمشاوره بگیری. 

بدون واهمه یک شب بیابه خانه من.تمام راه پراست ازچراغ چشمانم...

هورمون شیردهی شب ترشح میشه. شب هابیشترشیربده. 

البته اگردیگه خودت علاقه به شیردهی نداری بگردیه شیرخشک خوب پیدکن. من درحدهمین قیمت میتونستم تهیه کنم. ازاینابهترخیلی هست وخوب قیمت بیشتری داره

هورمون شیردهی شب ترشح میشه. شب هابیشترشیربده.  البته اگردیگه خودت علاقه به شیردهی نداری بگردیه ...

من میخوام در کنار شیر خودم بدم. یه چیزی میخوام مزه اش با شیرم زیاد فرق نداشته باشه‌ که از شیرم نیوفته

الان داره گریه میکنه دکترم نیس😪

خوب همسرت روبفرست داروخانه شبانه روزی. اونجادکترشیفت دارن. مشاوره هم اغلب میدن. سن ووزن ویه سری شرایط نوزادرومیپرسه وبهتون یه مارکی روپیشنهادمیده. 

بگوفعلایه قوطی بگیره بچه گرسنه نمونه. 

خوب همسرت روبفرست داروخانه شبانه روزی. اونجادکترشیفت دارن. مشاوره هم اغلب میدن. سن ووزن ویه سری شرای ...

شما شیر خشکی نمیدونین که مزه اش به شیرم نزدیک باشه از شیرم نیوفته. قیمت مهم نیس

عزیزم یبوست یا اسهال نگرفته بچه؟

نه هیچ. وزنشم خوبه.دوستم گفت آپتامیل هم خوبه

خواهرم خواست تغییربده متخصص گفت اگه دوس داره طعمش اذیتش نکنید

فقط ی چیزی دقت کن اگه میخواهی شیر خشک کمکی بدی با شیشه نده که راحتتره براش و یهو سینتو ول میکنه مثل بچه خواهرم الان خواهرم عزا گرفته دورازجون.با فنجون یا سرنگ بده

شما شیر خشکی نمیدونین که مزه اش به شیرم نزدیک باشه از شیرم نیوفته. قیمت مهم نیس

من که مزه شیرشمارونمیدونم عزیزم😁. بعد. اینکه میگن نزدیک به شیرمادرازنظرارزش غذایی میگن عزیزم.. 

شمابهترین شیرخشک روهم بگیری اگربه نوزادنسازه یادوست نداشته باشه چه فایده.. فقط دکترخودبچه تون که پیشش پرونده داره میتونه یه شیرخشک مناسبش بهتون معرفی کنه.. اگرمیتونی تابری پیشش شیرخودتوبده اگرنه فعلایه قوطی شیرخشک بگیرکه گرسنه نمونه.