negim مدیر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 2380 عنوان چرا | مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 20 پست چرا خدا صدامو نمیشنوه..... کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها.... 1397/08/22 | 22:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
negim مدیر استارتر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 2380 ایمان داری بهس؟توکل میکنی؟با غر زدن درست نمیشه باید به خدا اطمینان کنی بسپاری به خودش و توکل کنی بگی ... ۳ ماهه. من صبر میکنم طلب کارا که صبر نمیکنن. پستارو بخونین. هیچی دست ما نیست لعنت بهشون بیاد کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....
مریم_زیبا عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 23644 حل مشکل دست ما نیست پست ها رو بخونین دادگاه باید پولمونو بده. خب پس فقط دعا كن انشالا ك حل بشهاينم ميگذره مث بقيه مشكلات يعني كي دنيا تموم ميشه حالا ك چي مثلا مثال امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم
negim مدیر استارتر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 2380 خب پس فقط دعا كن انشالا ك حل بشه اينم ميگذره مث بقيه مشكلات هرچی دعا کردم توسل کردم التماس کردم هرکاری کردم نشد کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....
مریم_زیبا عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 23644 هرچی دعا کردم توسل کردم التماس کردم هرکاری کردم نشد خب پس فكرش رها كن وقتي ميگي كاري از دستت بر نمياد!از دعا نا اميد نشوصدقه بده يعني كي دنيا تموم ميشه حالا ك چي مثلا مثال امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم
negim مدیر استارتر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 2380 خب پس فكرش رها كن وقتي ميگي كاري از دستت بر نمياد!از دعا نا اميد نشو صدقه بده هرروز صدقه میدم شوهر من وقتی داشت خیلی کمک میکرد خواهرم معلم بچه های فقیر ی که تو مدرسه اشون بود و بهشون شوهرم از طریق خواهرم کمک میکرد. ولی الان...احساس میکنم خدا صدامو نمیشنوه. کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....
مریم_زیبا عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 23644 هرروز صدقه میدم شوهر من وقتی داشت خیلی کمک میکرد خواهرم معلم بچه های فقیر ی که تو مدرسه اشون بود و ب ... ميفهمم چي ميگيبرا هممون اين حالت پيش مياد يعني كي دنيا تموم ميشه حالا ك چي مثلا مثال امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم