2777
2789
عنوان

اسهال شدید

132 بازدید | 9 پست

وای توروخدا کمکم کنید دیگه خسته شدم ۳روزه دخترمو از شیر گرفتم و ۳روزه اسهال شدیددد شده از شانس بدم ۲ماهه بخاطر گرونی پوشک نمیبندم و کهنه میبندم دیگه خسته شدم روزی ۲۰تا کهنه میشورم چیکار کنم اسهالش بند بیاد😭😭😭دکتر بردم فقط شربت سرماخوردگی و سرفه نوشته ولی دخترم اصلااا علائم سرماخوردگی نداره..از وقتی از شیر گرفتم شیر گاو میدم قبلا هم میدادم ولی اصلا اینطوری نشده بود بخدا دیگه خسته شدم..اب پیاز هم شنیدم خوبه دادم..کته ماست و موز هم میدم ولی اصلا فایده نداره کمکم کنید😢😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوباره شیرتو برگردون پسر من و خواهر زادمم دقیقا همین طور شد مجبور شدیم دوباره برگردونیم عزیزم تو پاییز نباید بچه ارو از شیر گرفت و در طولی که اسهال هست به هیچ عنوان شیر گاو نده بدتر میشه

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
دوباره شیرتو برگردون پسر من و خواهر زادمم دقیقا همین طور شد مجبور شدیم دوباره برگردونیم عزیزم تو پای ...

اخه الان ۳روزه ندادم اینهمه عذاب کشیدیم ک یادش بره چطور دوباره شیرمو بدم؟؟بعدشم اخه شیر گاو ندم چی بخوره غذا خیلی کم میخوره ولی شیر میخوره

من دخترم موقعی که دندون در میاورد اسهال وحشتناک شد منم یه مدت بهش دادم یادم نیست دقیق چند وقتش بود

دخترم بیشتر دندوناشو دراورده قبلا یبار شدید بخاطر دندون اسهال شد ولی الان اصلا فکر نکنم بخاطر دندون باشه

اخه الان ۳روزه ندادم اینهمه عذاب کشیدیم ک یادش بره چطور دوباره شیرمو بدم؟؟بعدشم اخه شیر گاو ندم چی ب ...

خانومی من پنج روز پسرمو از شیر گرفتم حتی شیرم خشک شده بود چهارتا دکتر بردمش همه گفتن فقط راهش برگردندن شیر خودته شیر گاو بدترش میکنه دکتر تاکید کرد حتی شیرخشک ندم گفت به جای شیر گاو دوغ و اب سیب و پودر او آر اس مرتب بده

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..