2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مواد لازم

آرد یک لیوان منهای یک قاشق غذاخوری سر پر

شکر نصف لیوان  به علاوه دو قاشق غذاخوری

تخم مرغ دو عدد

روغن مایع یک چهارم لیوان

وانیل نصف قاشق چایخوری

بکینگ یک قاشق چایخوری پر

چای غلیظ دم شده یک چهارم لیوان

برای رویه کیک

خامه صبحانه  چهار قاشق غذاخوری پر

پنیر ماسکارپونه صد گرم

شکلات تلخ ۵۰ گرم

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

#چیز کیک چای

سفید و زرده رو از هم جدا کنید

سفید رو با همزن شروع کنید به همزدن با همزن برقی یکم که کف کرد دو قاشق شکر رو اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که خوب پف کنه و سفید و ابری بشه و وقتی کاسه رو برمیگردونید سفیده ها نریزن

حالا بزاریدش یخچال

حالا زرده ها رو با وانیل و شکر دو سه دقیقه با دور تند بزنید تا خوب مخلوط بشن

حالا در حین هم زدن چای غلیظ رو قاشق قاشق اضافه و خوب هم بزنید

حدود ۵ دقیقه طول بکشه حالا روغن مایع اضافه سی ثانیه بزنید  

حالا ارد و بکینگ و پودر کاکایو رو یک بار الک و در سه مرحله اضافه و هر بار با لیسک آروم دورانی و در یک جهت هم بزنید و مواد رو زیر و رو کنید

حالا سفیده ها رو از یخچال بیارید بیرون و در سه مرحله به مواد کیک اضافه و در هر بار در یک جهت دورانی و به صورت زیر و رو کردن سفیده ها رو مخلوط کنید

کف قالب رو و یک سانت از پایین دیواره رو چرب کف کاغذ روغنی روی کاغذ چرب

مواد رو داخلش بریزید

سه بار قالب رو بکوبید زمین هوای اضافش خارج بشه

بزارید داخل فر از قبل گرم شده

۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه الی یک ساعت

بعد از فر درش بیارید اجازه بدید خنک بشه حدود نیم ساعت بعد از قالب درش بیارید بزارید خنک تر بشه

تو این فاصله

چهار قاشق پر خامه صبحانه  رو با پنیر ماسکارپونه و دو سه ق غ پودر قند مخلوط با همزن بزنید تا فرم بگیره

بعد مواد رو دو قسمت کنید به یه قسمتش شکلات آب شده اضافه هم بزنید  و با کمک قیف و ماسوره روی کیک طرح بزنید

با هر ماسوره ای که خواستید

بسیار خوشمزه 😘نوش جان😘😘

سایو ی معروف ک میگن شما هستین؟

که دستور مرغش معروفه؟

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
بعله😀😁🤗🤗

😍😍😍😍😍

چه خوب که پیداتون کردم گلم❤❤❤❤❤

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

برای ورود به کانال اشپزی من به آیدیم که تو امضام هست پیام بدید  لینک رو بفرستم 

ایدی اینستا من آشپزی با سایو( مهتاب اینانلو)

برای ورود به کانال اشپزی من به آیدیم که تو امضام هست پیام بدید  لینک رو بفرستم  ایدی ا ...

سلام.میشه بگی چ زمانی از کدوم ترشی ها استفاده میکنن و می ب غدا اضافه کنیم؟فرق آبلیمو ابغوره اب نارنج . هرکدوم تو چ غذایی و چ زمان؟

ممنون