khorshid_khanooooom مدیر استارتر عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 691 عنوان برای تمیز.... 257 بازدید | 20 پست برای تمیز کردن خونه از کجا شروع میکنید؟ چطوذی تمیز میکنید که خونه برق بیوفته؟ بیشتر کجاهارو تمیز میکنید؟ چرا خونه من برق نمیوفته😖 بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏 1397/08/22 | 17:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خودم0_0هسدم0_0 عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 6542 یه پلاستیک اکلیل بگیر بگو خببپاش ب کل خونت .برق میزنه دیگه😪 این مصیبت هایی ک الان داریم بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم
khorshid_khanooooom مدیر استارتر عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 691 یه پلاستیک اکلیل بگیر بگو خب بپاش ب کل خونت .برق میزنه دیگه😪 😂😂😂😂👌 بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏
1372nillay عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 3440 یه پلاستیک اکلیل بگیر بگو خب بپاش ب کل خونت .برق میزنه دیگه😪 صد در صد تضمینی فقط با عینک باید وارد بشه برقش چشاشو نزنه تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
sophiajooooooon عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 12831 عزیزم با بچه باید همش سرپا باشی و تمیزکاری کنی تا خونه ات همیشه مرتب باشه موی فر داری شما و دلربایی میکنی دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی
khorshid_khanooooom مدیر استارتر عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 691 عزیزم با بچه باید همش سرپا باشی و تمیزکاری کنی تا خونه ات همیشه مرتب باشه بچه ندارم اما همیشه نمیدونم از کجا شروع کنم و کجاهارو تمیز کنم که وقتی یکی میاد تو خونه کیف کنه😥 بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏
تهدیگ عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 1330 یه پلاستیک اکلیل بگیر بگو خب بپاش ب کل خونت .برق میزنه دیگه😪 من از ابن روش برای درخشیدن خودم تو مجالس استفاده می کنم این قافله ی عمر عجب می گذرد. دریاب دمی راکه با طرب می گذرد
khorshid_khanooooom مدیر استارتر عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 691 هرچیزی برمیداری درجابزارسرجاش ظرف هاتو بعدغذاسریع بشورهودوظرفشویی وگاز رودایم تمیزکن سرویس وحمام یک ... 👌 بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏
خودم0_0هسدم0_0 عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 6542 من از ابن روش برای درخشیدن خودم تو مجالس استفاده می کنم لنتی لوکساری😂 این مصیبت هایی ک الان داریم بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم
sophiajooooooon عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 12831 بچه ندارم اما همیشه نمیدونم از کجا شروع کنم و کجاهارو تمیز کنم که وقتی یکی میاد تو خونه کیف کنه😥 خوب اول از تو سالن شروع کن همیشه مرتب باشه و یک روز در میون تکیه بکش بعدم آشپزخونه بعد سرویس بهداشتی بعدم اتاق عا و بعدم حیاط یا بالکن.ولی بنظرم باید شوینده های خوب استفاده کنی موی فر داری شما و دلربایی میکنی دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی
khorshid_khanooooom مدیر استارتر عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 691 حالا جدی بگید چیکار میکنید بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏
تهدیگ عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 1330 لنتی لوکساری😂 🤣 این قافله ی عمر عجب می گذرد. دریاب دمی راکه با طرب می گذرد
تهدیگ عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 1330 حالا جدی بگید چیکار میکنید منم این مشکل رو دارمفکمی کنم از همه بیشتر کار می کنم ولی کمتر نتیجه می گیرم این قافله ی عمر عجب می گذرد. دریاب دمی راکه با طرب می گذرد
khorshid_khanooooom مدیر استارتر عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 691 منم این مشکل رو دارم فکمی کنم از همه بیشتر کار می کنم ولی کمتر نتیجه می گیرم وای اره دقیقا بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏