2777
2789

من کادربیمارستانم..روزانه چندین نفراین کاروانجام میدن بیمارستان..تتیجه عالی میگیرن منتها بعد یکسال اکثرا برمیگردن میگن نتونستیم جلوی خودمونو بگیریم خوردیم بدتر وبدفرم ترچاق شدیم😊

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهر من پیش دکتر امین بختیاری عمل کرد خیلی تغییر کرده واقعا هیکلش شبیه عکسایی شده که تو اینستا میبینی اونم بعد زایمانش خیلی بد شده بود براکیو پلاستی هم کرد همونجا ولی واقعا بعدش هم باید رعایت کنی وگرنه برمیگرده

آدرس : تهران ، سعادت آباد ، سرو غربی ، جنب باشگاه ورزشی دلفین ، پلاک ۹ ، ساختمان عمارت سرو (ساختمان بانک توسعه تعاون) ، طبقه چهارم
شماره تماس : 09054948091

این پیج اینستاگرامشون
https://jarahezibaei.com/

من کادربیمارستانم..روزانه چندین نفراین کاروانجام میدن بیمارستان..تتیجه عالی میگیرن منتها بعد یکسال ا ...

دقیقا همینه .

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

من کادربیمارستانم..روزانه چندین نفراین کاروانجام میدن بیمارستان..تتیجه عالی میگیرن منتها بعد یکسال ا ...

عزیزم عوازض نداره؟من میخوام پیکرتراشی و تزریق چربی  داشته باشم شما هزینه ی متوسطش رو میدونید

آخه من زیاد چاق نیستم. رون و با.سن دارم. هرچی رژیم میگیرم اینا مینونن برام. یکی دو سایز از بالا تنم بزرگتره. 

عمل آبدو مینوپلاستی چطور؟؟؟

این فرق داره..شکم رو کلا برش میدن..شکم شل وافتاده روجمع میکنن..ولی لیپولیزر چندتا سوراخ میکنن فقط

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
آخه من زیاد چتق نیستم. رون و با.سن دارم. هرچی رژیم میگیرم اینا مینونن برام. یکی دو سایز از بالا تنم ...

من تهران نیستم عزیزم

عزیزم عوازض نداره؟من میخوام پیکرتراشی و تزریق چربی  داشته باشم شما هزینه ی متوسطش رو میدو ...

نه عوارض نداره اصلا..من شهرستانم..اینجا حدود ۱۰میلیوته