2777
2789
عنوان

تقویت مردان

889 بازدید | 11 پست

خانوما برای بدن شوهرامون قوی بشه از نظر ایمنی و ویتامین هاچی خوبه چه نوع قرصی یا مکملی شوهرم یمدت از درون احساس ضعف داره هیکلی وخوبه اما احساس میکنم ضعف بدنی داره چه نوع چیزی پیشنهاد میکنید

مردی که با همسرش مثل یه شاهزاده رفتارمیکنه نشون میده زیر دست یه ملکه بزرگ شده😊

جینسینگ

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخودشم ماهی یه بار ب کمپلکس میزنه

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

شیره خرما شیره انگور وشیره توت بگیرین واسش شربت کنین ..تقویت کننده اس ..همچنین خوردن موز واگر اضافه وزن ندارن چربی گوسفندی.بنیه بدن رو تقویت میکنه

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 
چجوری بخوره وچطور تهیه کنم

از عطاری بگیر آسیاب کن بریز تو شیر یه قاشق بخوره 

شیره خرما شیره انگور وشیره توت بگیرین واسش شربت کنین ..تقویت کننده اس ..همچنین خوردن موز واگر اضافه ...

باشگاه میره اضافه وزن نداره خداروشکر

مردی که با همسرش مثل یه شاهزاده رفتارمیکنه نشون میده زیر دست یه ملکه بزرگ شده😊
باید بزنه؟

خیلی خوبه ب کمپلکس ب 12 

یا نوربیون هم خیلی خوبه