خانوما برای بدن شوهرامون قوی بشه از نظر ایمنی و ویتامین هاچی خوبه چه نوع قرصی یا مکملی شوهرم یمدت از درون احساس ضعف داره هیکلی وخوبه اما احساس میکنم ضعف بدنی داره چه نوع چیزی پیشنهاد میکنید
مردی که با همسرش مثل یه شاهزاده رفتارمیکنه نشون میده زیر دست یه ملکه بزرگ شده😊
قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
شیره خرما شیره انگور وشیره توت بگیرین واسش شربت کنین ..تقویت کننده اس ..همچنین خوردن موز واگر اضافه وزن ندارن چربی گوسفندی.بنیه بدن رو تقویت میکنه
آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع)