سلام بچه ها بهتون گفته بودم قبلا ک من عقدم بعد کلا خیلی ادم حساسی هستم، یه دوستی دارم با اینک میدونه اخلاقمو دوساعت نشسته برام میگ هیچ مردی خوب نیس و حتی بهترین مرداهم ی سری فانتزیهایی دارن ک هر جا بیرون خیابون یا فیلم اونارو ببینن فکر بد میکنن تصور میکنن و بعد اینا تو ذهنشون میمونه تا سر فرصت با همسرش رابطه داشته باشه و تخلیه بشه، بشششدت هم میخاد قانعم کنه میگ خودتو گول نزن،ایااا حرفاش درسته یا از رو بدجنسی میگ ک منو بد دل کنه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اولا مرد خوبمهست دوما تعریع خوبی واسه هر ادمی فرق داره سوما تخلیه فانتزی ذهنی همیشه بد نیست تو دختراهم هم هست مثلا یه کارایی دوست داشتی انجام بدی دیدی ازبقیه حالا تو متاهلی انجام میدی بدی نداره.بعصی ادما منفی گرا هستن خیلی به حرفاش گوش نده خخخ
قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
اولا مرد خوبمهست دوما تعریع خوبی واسه هر ادمی فرق داره سوما تخلیه فانتزی ذهنی همیشه بد نیست تو دخترا ...
ن عزیزم این منظورش اینه ک میگ مثلا اگ همسر من لاغر میپسنده اگ کسیو ببینه ک باب سلیقش باشه اونو تو ی حالتی ک نباید تصور میکنه... منظورش چیزای بد بده😏وگرنه اره خودمم کارای یسری متاهلا رو دوست دارم خودمم انجام بدم