سلام دوستای گل من ۳روزه دخترمو ک تازه۲۰ماهش شده از شیر گرفتمش اخه هم شیرم خیلی کم بود هم دخترم روز ب روز رشدش کمتر میشد..الان بهش شیرگاو میدم همراه غذا بنظرتون شیرخشک نیدو ک اینجا خیلیا تعریف کردن هم توی روز هم اون هم شیر گاو بدم؟؟یا فقط یکیشو؟راسی اینم بگم ک بعضی دکترا حرفای عجیبی میزنن و وافعا حیف مدرک دکتری برا ای جور ادما اخه دیروز برا رشد دخترم رفتم فوق تخصص کودک توی بیمارستان..اولش دکتر با ترازوی رو میزی همون ک بچه چندماهه روش میزارن وزن کرد گفت ۸کیلو هست منم تعجب کردم اخه دوماه قبلش ۱۰کیلو بود بهش گفتم میگه بزار رو ترازوی ایستاده گزاشتم ۱۰ بود..بعد بهش میگم دور سر و قد دخترم طبق نمودار بهداشت روبه پایینه با پرویی میگه اشکال نداره..بعد بهم میگه روزی ۳عدد تخم مرغ ب دخترت بده😯اخه بهداشت بهمون گفته زیاد ضررداره و هرروز ندین منم گفتم پس اقای دکتر مشکلی نیست بدم با پرویی میگه اره مشکلی هست تو بلدی بیا جای من بشین😐گفتم من فقط مشورت گرفتم نگفتم اشتباه میگین بعد بهم میگه کلا شیر گاو هیچ وقت ب دخترت نده فقط روزی ۳تا تخم مرغ و دوبار گوشت قرمز هرروز غذاش همین باشه گفتم پس اقای دکتر شیر ندم کلسیم بدنش از چی تامین بشه و قدش دچار مشکل نمیشه میگه ن همین ک من میگم اگه دکتری بگو من بدونم دیگه اعصابم خورد شد شدیدا...ن ازمایشی ن چیزی بدونه کم خونی یا کمبود ویتامین داره یا ن بعدش بنظرتون دارو براش چی نوشته؟؟؟سرماخوردگی کودکان و کتوتیفن😐😐😐دخترم اصلاااا علائم سرماخوردگی نداره و اونم اصلا معاینه نکرد ک بگیم اره سرماخورده بعدشم من برا مشکل رشدش بردم ن اینکه سرماخورده باشه😑😑😑
دادن شیر گاو به بچه قانون داره. که اول باید شیر روبا آب قاتی کنی بعد بهش بدی که براش سنگین نباشه. و در کنارش شیر خشک. دختر من ۲۱ ماهشه. دو بار در روز شیرخشک می دم دو بار شیر پاستوریزه که آب قاتیش کردم. بعد از دو سال هم تا سه سال روزی یه بار شیر خشک ب ب جونیورز می دم . شیر خشک الانش هم ببلاک هست که عالیه برای وزن گیری.