2777
2789
عنوان

حالم بده😷

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 37 پست
عزیزم توکه ناراحتی مجبور نیسی ده روز به ده روز خونه پدرت بمونی اگه واسه دکتر بچت هس یه روزه هم بری ک ...

فک کنم متوجه نشدی خونه بابام ۵ساعت ازمون دوره و ۳یا ۴ماه یبار میرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگه کسی دنبال این چیزا باشه که الان تو دهکوره ها هم گوشی هاشون نت داره میتونن فیلم های ناجور ب ...

ن موضوع صحنه هاش نیست موضوع فیلماشون خیلی چرته همش خیانت و اینا بعدشم برام قابل درک نیست وقتی خودش میگه تو نباشی شبا خونه خودمن میخابم ولی دروغ بگه

فک کنم متوجه نشدی خونه بابام ۵ساعت ازمون دوره و ۳یا ۴ماه یبار میرم

یه روز منظورم اینه فرداش قبل شام برگردی خودت پیش شوهرت باشی اگه میخوای بری پیششون بزار روزایی که شوهرت تعطیل هس برو 

دخترم نفسمه 
خو حتما اونموقع ها شمام حاضر نبودین یه هفته شوهرتو بذاری و بری یکم ذهنتونو بازتر کنین تذارین این فک ...

بنظرتون خونه بابام دوره و سالی فوقش ۴بار میرم خونه بابام و راهش دوره چطور فقط یکی دوروز بمونم پس لطفا نگین ک چرا زیاد میمونی چون زیاد نمیمونم

خب وقتی قبلا شبا خونمون میخابید و میگفت خونه بوی تورو میده و تو اتاقمون نباشم خابم نمیبره پس چیشد ید ...

عزیزم نمیخوام قضاوتت کنم ولی مرد نمیتونه تنها بخوابه اجنه اذیت میکنه وقتی یه مرد تنهاست ،شما خودتو جای اون بزار اون میرفت میگفت توباید خونه تنها باشی ناراحت نمیشدی نمیگفتی به فکر من نیست من به خونوادش کار ندارم ولی اون براش مادرشه ، از کجا میدونی نگاه میکنه تازه نگاهم نکنه الان که دیگه همه چیز هست سایت جنسیو و..پس بیخیال باش بایدخود ادم خوب باشه 

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا
چه رویی داره وقتی خودت خونه نیستی حق نداری برا شوهرت تعین تکلیف کنی کجا بخوابه کجا نخوابه خودت ول کر ...

عزیزم شوهرمو ول کردم یا اون خب وقتی اون نمیتونه کارشو ول کنه بیاد منو و بچمو دکتر ببره و شهرمونم دکتر خوبی پیدا نمیشه پس مجبورم ی هفته ول کنم تا بابام مارو دکتر ببره

عزیزم الان دقیقا ناراحتیت واسه چیه میترسی شوهرتو علیه ت پرکنن  خو بذار شوهر بیچاره که یه عمر ...

از این میترسم ک عادت کنه اخه تازه جدا شدیم و اگه عادت کنه همش اونوقت ازم انتظار داره باید هرشب بریم بالا خونه پدرم ولی منم دوس دارم تو خونم حداقل ی روز با شوهرم باشم ولی مجبوریم هرشب بایددد بریم خونشون یجورایی عادت شده براشون اگرم نرم دعوامون میشه

یه روز منظورم اینه فرداش قبل شام برگردی خودت پیش شوهرت باشی اگه میخوای بری پیششون بزار روزایی که شوه ...

موضوع شام نیست خب خونه پدرشه بره شام بخوره ولی خابیدنو بیاد اتاق خودش

از این میترسم ک عادت کنه اخه تازه جدا شدیم و اگه عادت کنه همش اونوقت ازم انتظار داره باید هرشب بریم ...

خو جو  خونتون رو یه جوری شاد و گرم نگه دار

وای انتظارت از اینکه شوهرت بخواد هر روز به مادرش سر نزنه انتظار بیهوده ایه

من شوهرم صبح سر میزنه حتی شده قبل صبحونه ظهر که میاد خونه سر میزنه قبل رفتن دوباره میره شبم که میاد حتما حتما یکی دو ساعت اونجا میمونه

دارم به بچه هامم یاد میدم مثل پدرتون به مامان باباتون محبت کنین در آینده😊

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍
خو جو  خونتون رو یه جوری شاد و گرم نگه دار وای انتظارت از اینکه شوهرت بخواد هر روز به مادرش سر ...

وای برام قابل درک نیست ینی خودش خونه زندگی و زن و بچه نداره که هررررشب حتما باید اونجا باشیم وای چقد صبورین..من نمیگم احترام نزاره و پشت گوشش بندازه برعکس خیلی چیزارو شوهرم درمورد پدرمادرش خودشو ب بیخیالی میزنه ولی من بهش یاداور میشم ک پدرمادرت هستن ولی اینکه بخام هرروز حتی پریود باشم مریض باشم بخام خونم دراز بکشم فیلم نگا کنم ولی نتونم چون باید برم بالا تا نصفه شب اونجا بمونم..شوهرم از صبح تا شب بیرونه فقط شبا همو میبینیم اونم اگه نتونیم باهم ی چند ساعتی بگذرونیم دیگه نمیشه زندگی

وای برام قابل درک نیست ینی خودش خونه زندگی و زن و بچه نداره که هررررشب حتما باید اونجا باشیم وای چقد ...

اون میخواد بره خوب بذار بره تو بمون تو خونه که اونم زودتر بیاد پیش شما

خودتو با بچه سرگرم کن

واسش ناز و عشوه بیا که حالم خوب نیست دوست دارما بیام ولی نمیتونم

اونم میره سر میزنه و به خاطر شما زود برمیگرده

ولی سعی کنین کمتر تو پرو پای هم بپیچین و بهم گیر بدین اینطوری خدایی نکرده روابطتون خراب میشه

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍
خو جو  خونتون رو یه جوری شاد و گرم نگه دار وای انتظارت از اینکه شوهرت بخواد هر روز به مادرش سر ...

شما حتما مادرشوهرتون خیلی بهتون محبت کرده و ازش بدی ندیدین ک اینطوری فکر میکنین وگرنه محاله ادم دلش از یکی بشکنه ولی اینطوری حرف بزنه

اون میخواد بره خوب بذار بره تو بمون تو خونه که اونم زودتر بیاد پیش شما خودتو با بچه سرگرم کن واسش ...

خب مشکل اینجاست ک منم باید برم نرم اخم میکنه ولی بعضی روزا ادم دوس نداره از خونش بیرون بره..بعدشم ینی فک میکنین واجبه هرشب بره دیدنشون درحالیکه پیرنیسن و احتیاج ب هیچی ندارن و ی شب رو نره و پیش ما بمونه