2777
2789
عنوان

حالم بده😷

266 بازدید | 37 پست

سلام بچه ها شاید خیلیا کارمو نقد کنند ک اشتباهه شایدم ن ولی من اعصابم نمیکشه..من خونم شهرستانه ۵ساعت از خونه بابام دورم الانم اومدم خونه بابام ی هفته بمونم و برگردم خونم البته برا دکتر پوست و دکتر بچم اومدم..خونم طبقه پایین پدرشوهرمه..۳ماه پیش اومدم خونه بابام ۱۰روز موندم شوهرم فقط شام میرفت خونه باباش میخورد میومدم خونه خودمون میخابید..ولی ایندفعه تا ۱یا۲شب جلو تی وی پدرشون ک فیلمای خیلی چرتی البته شاید برا من همون فیلمای ترکیه میشینه و همونجا هم میخابه قبل اومدنم بهش گفتم دوس دارم خونه خودمون بخابی گفت باشه ولی الان فهمیدم کلا اونجاست منم عصابم داغوووونه شدیدا اخه اصلا برام قابل درک نیست ک چرا باید تا نصفه شب باهاشون بیدار بمونه و بعد پیششون بخابه..مادر و پدرش و ی خواهر دوسال از من بزرگتر تو خونست البته دلیلم این نیست فقط من مادر و خواهرشو خوب میشناسم وقتی زیاد پیششون بمونه کلا عوض میشه مثل خودشون میشه..اگه ادمای خوبی بودن مشکل نداشتم ولی دلم ازشون خونه شدیدا خیلی بلاها سرم اوردن ولی تو روم خودشون و ادم خوبه میکنن و غیر مستقیم پیش شوهرم خودشونو بهترین جلوه میدن..مادرشوهرم همون ادمیه ک یبار ب شوهرم گفت اینقد ب زنت رو دادی ک الان میگه باید مستقل بشیم و طبقه پایین زندگی کنیم اخه اونوقت دوسال باهاشون تو ی خونه بودم تازه ۷ماهه جدا شدیم و مادرشوهرم همونیه ک ب شوهرم گفت زنت تورو از پدرمادرت جدا میکنه همون ادمیه ک تو دعوا بهم گفت ی قرنم بگذره اخرش تورو از پسرم جدا میکنم طلاقتو میدم و دخترتو ازت میگیرم....اینا فقط بخاطر این بود ک منو شوهرم میخاستیم مستقل باشیم و طبقه پایین خونشون باشیم و دور نمیرفتیم حتی الان هرروز اونجاییم..حالم بده..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چرا باید حالت بد باشه

شما پیش مامانتی اونم پیش مامانش

چرا اینقدر مسائل رو واسه خودتون پیچیده میکنین

حاضرین شوهرتون تنها تو خونه باشه و یوقت خدایی نکرده حالش بد بشه و کسی پیشش نباشه ولی پیش مادرش نباشه

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍
عزیزم چرا باید حالت بد باشه شما پیش مامانتی اونم پیش مامانش چرا اینقدر مسائل رو واسه خودتون پیچیده ...

خب وقتی قبلا شبا خونمون میخابید و میگفت خونه بوی تورو میده و تو اتاقمون نباشم خابم نمیبره پس چیشد یدفعه مامانی شد

چ تنهایی خب فقط شبا بره خونمون بخابه و تا نصفه شب جلو تی وی و فیلمای خونه خراب کن نشینه

عزیزم الان دقیقا ناراحتیت واسه چیه

میترسی شوهرتو علیه ت پرکنن 

خو بذار شوهر بیچاره که یه عمر اونجا زندگی میکرده و از راه به در نشده مثل شما چند روزی خونه مادرش باشه

خب وقتی قبلا شبا خونمون میخابید و میگفت خونه بوی تورو میده و تو اتاقمون نباشم خابم نمیبره پس چیشد ید ...

خو حتما اونموقع ها شمام حاضر نبودین یه هفته شوهرتو بذاری و بری

یکم ذهنتونو بازتر کنین تذارین این فکرهای خونه خراب کن لونه کنن تو ذهنتون

عزیزم توکه ناراحتی مجبور نیسی ده روز به ده روز خونه پدرت بمونی اگه واسه دکتر بچت هس یه روزه هم بری کارت راه می افته وبه اندازه همون یه روز شام درست کن بزار یخچالت

دخترم نفسمه 
چه رویی داره وقتی خودت خونه نیستی حق نداری برا شوهرت تعین تکلیف کنی کجا بخوابه کجا نخوابه خودت ول کر ...

ی هفته ول کردم چون ۳ماه یبار یا بیشتر طول میکشه ک پدر و مادرمو ببینم ولی با همسرم هرشب خونه پدرشیم..بعدشم خب خودش از اول بهم نمیگفت ک من دوس دارم وقتی نباشی اتاقمون بخابم تا احساس تنهایی نکنم ولی الان زیر حرفش میزنه

چ تنهایی خب فقط شبا بره خونمون بخابه و تا نصفه شب جلو تی وی و فیلمای خونه خراب کن نشینه

عزیزم اگه کسی دنبال این چیزا باشه که الان تو دهکوره ها هم گوشی هاشون نت داره میتونن فیلم های ناجور ببینن..

تازه اونجا که خانوادش هستن و فیلم های ترکی هم نهایتاً لب میگیرن توش

دست از تغییر دادن دیگران بکش،همینجوری که هستن دوستشون داشته باش...فقط باهاشون مهربون باش و احترام بزار،اونوقت ببین چطور اونی که دوست داری میشن....و این است معجزه عشق