2777
2789
یه چن وقتی بود بهش مشکوک بودم ولی مطمئن نبودم پروفایل تلگرامش چن باری دقیقا عین پروفایل یکی فالووینگ ...

خیلی ناراحت شدم

تو رو سرکار گذاشته بود یا اون دختره رو؟

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از اینکه فهمید من همه چیزو فهمیدم باورتون میشه نه جواب اس داد نه زنگ اصلا هیچی هیچی 

آره باورم میشه

برا من مستقیم بلاک کرد گف تهمت میزنی

بعد یماه جمعه انبلاک کردگفت منطقی باش نمیخوام لاشی باشم!بهم نمیرسیم

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
بعد از اینکه فهمید من همه چیزو فهمیدم باورتون میشه نه جواب اس داد نه زنگ اصلا هیچی هیچی 

برو خدا رو شکر کن قبل از اینکه بری زیر یه سقف ذات خرابشو فهمیدی

واسه اینجور ادما یه ساعت غصه خوردن هم واسشون حروم کردن خودته

ادم بی ارزش بزار بی ارزش بمونه واسش بها نده

آره باورم میشه برا من مستقیم بلاک کرد گف تهمت میزنی بعد یماه جمعه انبلاک کردگفت منطقی باش نمیخوام ...

بخدا بخاطر اون همه ی خواستگارو که حتی خیلی بهتر از ایشون بود رد کردم ولی اون ...هیچ وقت نمیبخشمش هر شب کابوس میبینم بخدا تو این یه هفته چن کیلو وزن کم کردم چیزیم نمیتونم بخورم

برو خدا رو شکر کن قبل از اینکه بری زیر یه سقف ذات خرابشو فهمیدی واسه اینجور ادما یه ساعت غصه خوردن ...

حق با شماست عزیزم فقط بعد ۵ سال ازش انتظار داشتم حداقل یه چیزی میگفت ولی هیچی نگفت هیچی

حق با شماست عزیزم فقط بعد ۵ سال ازش انتظار داشتم حداقل یه چیزی میگفت ولی هیچی نگفت هیچی

می فهممت ، اینجور وقتا ادم بیشتر ناراحتیش واسه خودشه که عمرش رو پای ادم بی ارزش حروم کرده

ان شاالله به همین زودی یه مورد خوب واست پیدا بشه و ازدواج کنی و خوشبخت بشی که بعدش بگی خدارو هزار مرتبه شکر که فلانی بهم خیانت کرد