2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به اون زناي پيچاره اي فكر كن كه بعد از ١٠/١٥ سال زندگي مشترك و بچه داري و تحمل كليييي سختي تو زندگي تا ميان رنگ اسايشو ببينن شوهر ذليل مردشون خيانت ميكنه! شايد با فكر كردن بهش خوشحالم بشي كه حداقل اسم نحسش تو شماسنامت نيست و بيشتر از اين خودتو حرومش نكردي!

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
اخه اون الان سرش شلوغه با یه دختر دیگه ست 

بعد چند وقت دیگه مقایسه میکنه میفهمه چه گوهی خورده میاد سمتت.

شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎
به اون زناي پيچاره اي فكر كن كه بعد از ١٠/١٥ سال زندگي مشترك و بچه داري و تحمل كليييي سختي تو زندگي ...

دقیقا حرفتون درسته ولی فک کردن به خیانتش ازارم میده دست خودم نیست 

دیگه هیچ وقت نمیتونم‌بهش اعتماد کنم هیچ وقت 

لیاقتش در اون اندازه بود اگرم میرفتی باهاش تو زندگی مشکل دار میشد زندگی برو خداروشکر کن همینجا تموم شد

شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎
کی متوجه شدکه داره این کارو می کنه ؟

یه چن وقتی بود بهش مشکوک بودم ولی مطمئن نبودم پروفایل تلگرامش چن باری دقیقا عین پروفایل یکی فالووینگای اینستاش بود  ازش پرسیدم انکار میکرد میگفت دختره رو نمیشناسم منم باور کردم رفتم معذرت خواهیم کردم ولی اون میگفت تو به من اعتماد نداری و رابطه مون دیگه فایده نداره تا اینکه رفتم دایرکت دختره،دختره هم گفت اره میشناسمش قراره با من نامزدی کنه و از این جور حرفا

چطوری فهمیدی داره بهت خیانت میکنه؟

یه چن وقتی بود بهش مشکوک بودم ولی مطمئن نبودم پروفایل تلگرامش چن باری دقیقا عین پروفایل یکی فالووینگای اینستاش بود  ازش پرسیدم انکار میکرد میگفت دختره رو نمیشناسم منم باور کردم رفتم معذرت خواهیم کردم ولی اون میگفت تو به من اعتماد نداری و رابطه مون دیگه فایده نداره تا اینکه رفتم دایرکت دختره،دختره هم گفت اره میشناسمش قراره با من نامزدی کنه و از این جور حرفا