2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر شوهر من تا من چایی اوردم بعدش گفت سینی رو بزار بیا اینجا بشین منظورش بود کنارش منم سینی رو گذاشتم و در حالی که مثله میت رنگم سفید شده بود کنارش نشستم اونم گفت من دوتا عروس دیگه دارم از رفتار و اخلاق نمونه اند و من ازشون رازیم اونا چادر میپوشن شمام چادر میپوشی منم در حالی که منفجر داشتم میشدم از حرس گفتم نع من که قبلشم به پسرتون گفتم چادر نمیپوشم اگه نمیخواید نیاید اونم گفت میدونم که گفتی ولی تو فامیل ما همه چادری هستن منم گفتم خب برید از فامیل خودتون زن بگیرید. و رفتم تو اتاقم و دیگه بیرون نیومدم و جنگ بین منو پدر شوهرم از همون روز اول شروع شد و تا الان که ۵ ساله میگذره هنوز روابطون باهم کدره.من عروسشون شدم ولی با معیارهای خودم  ولی من چادر سرم نکردم تازه یکی از جاری هامم چادرشو گذاشت کنار . دیگه بقیش خیلی طولانیه ولی در کل تو همون برخورد اول خیلی محکم باش بخواد قسمت تو باشن سنگم از آسمون بیاد چیزی عوض نمیشه فقط نترس

مرسی دوستان 😅

منظورم از سوال که سوالات دیگه رو با خود پسرر صحبت میشهاعتقاد ‌ اخلاق اقتصادی و سیاسی همه ی اینا در جلسات  و اون هم که پدر م از خود پسر می پرسن حالت منظور سوالاتی که همه نشستن و وسط جلسه پدر پسرمی پرسن😂 

مرسی صبااا جان اما هنوز ما تا اون مرحله نرسیدیم که همه  صحبتارو کرده باشیم و انتخاب  نهایی هر دو طرف کرده باشن 

پدر شوهر من تا من چایی اوردم بعدش گفت سینی رو بزار بیا اینجا بشین منظورش بود کنارش منم سینی رو گذاشت ...

بله درسته 

خیلی ممنون حتما از تجربتون استفاده میکتم 🌺🌸

مرسی دوستان 😅 منظورم از سوال که سوالات دیگه رو با خود پسرر صحبت میشهاعتقاد ‌ اخلاق اق ...

عزیزمممم نه اخه ما دوست بودیم دیگه توو خواستگاری همه فهمیده بودن😂

فقط خیلی خجالت نکش مثل من من کلا سرم پایین بود پدر شوهرم اولین بار بود من و میدید بعد ها بهم گفت اصلا ندیدم صورتتو اونروز😂

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن