2777
2789
عنوان

بخدا ک ظلمه

260 بازدید | 10 پست

تکلیف این نیروهای شرکتی با این حقوق پایین و تهدید ب کم شدن چیه واقعا؟؟؟ نه تو کشور خودمون جا داریم نه کشور دیگه راهمون میدن. بخدا من یه نفرم از پس هزینه خودم برنمیام. مردی ک زن و زندگی داره چطور میخواد زندگیشو بگردونه. ب کی باید گفت..... کجا باید شکایت کرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ببخشیدا شرکتی همینا نیستن که با اشنابازی سرکار رفتن؟ وزارت نیرو هستین؟

نه عزیزم من خودم آزمون دادم نفر اول آزمونم شدم تو کل زندگیم یه پارتی هم نداشتم

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
خیلی ببخشیدا شرکتی همینا نیستن که با اشنابازی سرکار رفتن؟ وزارت نیرو هستین؟

نه نیرو نیستم

من و همکارام ک آزمون دادیم اونیکه پارتی داره چرا بیا شرکتی شه؟؟؟ حقوق و مزایا صفر. میره حداقل قرار داد کار مستقیم میشه ( اگه پیمانی نشه تازه) بعدم میتازونه. 

نه عزیزم من خودم آزمون دادم نفر اول آزمونم شدم تو کل زندگیم یه پارتی هم نداشتم

منم آزمون دادم

آخه پارتی دارا نمیان ک شرکتی شن میرن حداقل قرارداد کار مستقیم میشه ک خیالش راحت باشه. شرکتی مال بی سهمیه هاست

اوکی منظور بدی نداشتم

تقصیری هم نداری‌. نود و هشت درصد با پارتی جمع شدن تو این اداره ها. از بین اینهمه نیرو تو اداره ما فقط ۴ نفر ب جایی وصل نیستیم. کلاهمون هم همیشه پس معرکه ست

تقصیری هم نداری‌. نود و هشت درصد با پارتی جمع شدن تو این اداره ها. از بین اینهمه نیرو تو اداره ما فق ...

اخه اینا که وزارت نیرو هستن شرکتی هاشون با پارتی سرکارن. افرین داری چجوری نفر اول شدی؟ من ازمون دادم دوم شدم تو مصاحبه ردم کردن