2777
2789

دیروز رفتم دریم بخرم دوتا پسر از اینایی که احتمالا هنر میخونن(از تیپشون حدس زدم) بساط دریم و دستبند و اینا داشتن بعد یکیشون موها و ریشش بلند بود و عینک گرد داشت و کتاب میخوند وای خیلی خوب بود از دیشب تو فکرشم.چیکار کنم  

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوهوم شدیم..

خب چی شد؟

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....

دریم???

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

ما رفته بوديم شيراز حافظيه چند تا پسر دوست بودن انگار اومده بودن عکس و سلفى باهم مى گرفتن يکيشون خيلى خوب بود به خصوص وقتى مى خنديد.من عاشق شدم ولى ديه برگشتيم خونه و عشقم در نطفه خفه شد.      

منم تو دانشگا داشتم از پله ها میومدم پایین...گوشی دستم بود متوجه جلوم نبودم....یهو دیدم یه اقای کت شلواری و مرتب خوش هیکل ایستاده پایین پله ها....منتظر موند من اومدم پایین و اون رفت بالا...اما برگشت و نگام کرد☺

منم نگاش کردم😕

ساعت بعد سرکلاسش نشسته بودم🙈🙈🙈نگو استاده جدیده...نمیشناختمش🙈🙈گیردادناش شروع شد😑