2777
2789
عنوان

سزارین یا طبیعی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 59 پست
شما خوش زا بودی شکر خدا خواهرم بد زا بود پارگی شدید  بچه هم با فورسپس کشیدن بیرون ۲/۵کیلو هم ...

عزیزم منم بچمو با وکیوم کشیدن بیرون.کمی هم پارگی واژن داشتم.من درباره ی دردش میگم...چون همه به خاطر دردش میرن سز.وگرنه اگه به پارگیه که سزارین شکم و ماهیچه و رحم رو جر واجر میکنن

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب از عوارض داروهای بیحسی بوده ک ترزیق شده بهش باید میرفت دکتر شربت ملین بهش میداد اینجوری نمیشد چون ...

اره دیگه..منظورم اینه که اینجوری نیست که تو سزارین همه چی گل و بلبل باشه و همه ی عوارص فقط ماله طبیعی باشه.من طبیعی بودم ملین خوردم بعد زایمان اصلا یبوست و بواسیر نگرفتم

من طبیعی بودم و بازم برگردم عقب طبیعی میرم چون حتی بخیه هم نخوردم و بعدش خییییلی راحت بودم اومدم خون ...

دوست عزیز واقعا موافقم با این که گفتی پرسنل بیمارستان

چون هفته قبل مسموم شدم بدجوری بالا آوردم نصفه شب راهی بیمارستان شدم

انقد پرستار با شوهرم بد حرف زد انقد توهین آمیز حرف زد که میخاستم برگردم

خب من حال نداشتم چطوری 3 نصفه شب با ویلچر خودم برم تو مطب

هیچکسم نبود 

میگه اقا چرا امدی داخل کسی هم نبود

شوهرم گفت من نیارمش کی بیاره بارداره ...

تا صبحم بستری بودم یخ زدم همه پرسنل سرو صدا و گپ میزدن از سر درد نخابیدم و تازه آمدم خونه سرما هم خوردم چند روز مسموم رفتم با سرماخوردگی برگشتم

تو بیمارستان  به طبیعی ها خیلی اهانت میکنن کتک می‌زنند وفحش میدن و....

واقعا من اینو دیدم

با دو تا خانوم خیلی خیلی بد حرف میزدن آخه چرا مگه چکار کردن

چرا اینطورین؟

مثل ببخشید حیوون برخورد میکنن انگار نه انگار خب کارتون اینه

تو بیمارستان  به طبیعی ها خیلی اهانت میکنن کتک می‌زنند وفحش میدن و....

مگه زندان ابوغریبه😃😃😃😃😃..

عزیزم بستگی داره چه بیمارستانی بری.

من که خیلی از اخلاق کادر زایمانم راضیم..خیلی صبور و مودب بودن.تو اون چند ساعت همش تشویقم میکردن.

بیمارستانم نیمه خصوصی بود

خوش زا بودی دیگه 😍 همسایه ی ما ۳۵کیلو بود زایمان کرد. بخیه نخورد  هم وزن یه بچه هشت ساله&nbs ...

منم قبل از بارداری 54 بودم ک تو بارداری بخاطر ویار شدیدی ک تت 9 ماه داشتم شدم 45 کیلو.خدا بخاطر بارداری سختم موقع زایمان حسابی جبران کرد😁😁😁ولی جدای از شوخی اونجا ماماها گفتن دهانه رحمت خیلی نازکه و بخاطر این میشه بدون بخیه بگیریم.ک خمینطورم شد عزیزم.ایشالا هرکی زایمان میکنه چ طبیعی چ سزارین راحت بزاد.چون واقعا دوتاشم سخته و خدا باید کمک کنه.

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  

نگفتم نیست گفتم کسانی هم که سز میکنن دچارش میشن.فقط برا طبیعی تنها نیست.وگرنه دوتا دوست من الان نباید داشته باشن.یکیشون از ماه نه بارداری افتادگیش شروع شد

مگه زندان ابوغریبه😃😃😃😃😃.. عزیزم بستگی داره چه بیمارستانی بری. من که خیلی از اخلاق کادر زایمان ...

من که دو بار بستری بودم در طول زایمانم یکی بخاطر دیابت یکی مسمومیت خودم دیدم

خیلی خیلی بد دهن

داد میزنن فریاد میزنن همشون طلب دارن انگار

دولتی بود چون خصوصی دکترم گفت نرو دستگاههای لازم را ندارن

و گرنه عمرا برم دولتی که با خود من انقد بد حرف زدن

با اینکه من خیلی خیلی خوب و مودب و مهربون حرف میزنم

چون میدونم اونام خسته ان

منم قبل از بارداری 54 بودم ک تو بارداری بخاطر ویار شدیدی ک تت 9 ماه داشتم شدم 45 کیلو.خدا بخاطر بارد ...

انشالله

میگن تو بهشت یه ظرف بزرررگ سیب زمینی سرخ کرده هست ،هر بار که برمیداری...یه فرشته دستت رو نوازش میکنه و میگه: عزیزم با خیال راحت  بخور! زیاد درست کردیم برای خورشت هم  نیست     

ولی بیمارستان ایرانمهر تهران وااااااااااااااای

پرستاراش مثل فرشته مهربون بودن

یادم نمیره انجا دوسال قبل عمل داشتم خیلی هم بهم خوش گذشت خیلی با ادب و با فرهنگ و مهربان بودن

دوست عزیز واقعا موافقم با این که گفتی پرسنل بیمارستان چون هفته قبل مسموم شدم بدجوری بالا آوردم نصفه ...

ای وای خدا نگذره از پرسنلی ک بی مسئولیتی میکنن.منم تو بارداری این و تجربه کردم ک دیگه از اون بیمارستان متنفر شدم.خوبی گرفتن ماما خصوصی این بود ک تو بیمارستان دولتی هرکس ماما خصوصی داشت اتاق خصوصی بهش میدادن فقط من و ماما بودیم.حموم و دشویی هم داشت تو اتاق.اما بخدا 2ساعت اول ک درد داشتم و مامام هنوز نیومده بود هیچکدوم ب دادم نمیرسیدن ک .اما بعد ک مامام اومد دیگه وضعیت عوض شد

عزیزم اصلا فکر نکن ک طبیعی بهتره یا سزارین.چون مهم شرایط و روحیه خودته.هر دوش خوبن گلم.میبینی ک اینجا خیلیا از طبیعی راضی ان و خیلیام از سزارین.پس بستگی ب خودت و پرسنل بیمارستان و .... داره.امیدوارم بهترین زایمان و داشته باشی با خاطره خوب.فرقی نمیکنه طبیعی باشی یا سزارین ایشالا عااااالی باشه برات

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...