2777
2789
عنوان

سزارین یا طبیعی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 59 پست
من مودم عزيزم اگه روزي باردار بشم حتما سزارين ميكنم چون از طبيعي بدم مياد  اين نظر شخصيه منه و ...

دوست عزیز 

منم به دکترم گفتم هر چی شما بگین اونم گفت چون بالای 35 هستی و انسولینی سزارین را ترجیح میدم

منم پذیرفتم

ولی خب همه غیر از خانواده خودم میگن طبیعی

طبیعی اصلا به اون وحشتناکی که میگن نیست.من دو ماه پیش زایمان کردم.اونجا بود که فهمیدم این قصه ها و ا ...

شما خوش زا بودی شکر خدا

خواهرم بد زا بود پارگی شدید 

بچه هم با فورسپس کشیدن بیرون

۲/۵کیلو هم بیشتر نبود 

شبیه دیوونه ها بود تا چند روز😥

میگن تو بهشت یه ظرف بزرررگ سیب زمینی سرخ کرده هست ،هر بار که برمیداری...یه فرشته دستت رو نوازش میکنه و میگه: عزیزم با خیال راحت  بخور! زیاد درست کردیم برای خورشت هم  نیست     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افتادگی رحم و مثانه هیچ ربطی به نوع زایمان نداره.از عوارض بارداریه..دو تا از دوستای من که سز شدن هر ...

واااااااااای افتادگی رحم و مثانه چطوریه؟

یعنی درد داره؟ یا مثلا حسش میکنیم؟ یا میبینیم چطوریه؟

افتادگی رحم و مثانه هیچ ربطی به نوع زایمان نداره.از عوارض بارداریه..دو تا از دوستای من که سز شدن هر ...

ربطی نداره  ولی در طبیعی خیلی  شایع تره

میگن تو بهشت یه ظرف بزرررگ سیب زمینی سرخ کرده هست ،هر بار که برمیداری...یه فرشته دستت رو نوازش میکنه و میگه: عزیزم با خیال راحت  بخور! زیاد درست کردیم برای خورشت هم  نیست     

من طبیعی بودم و بازم برگردم عقب طبیعی میرم چون حتی بخیه هم نخوردم و بعدش خییییلی راحت بودم اومدم خونه با کلی مهمون خوش گذروندم.البته وجود مامای خصوصی باعث شد ک خوب باشه

بستگی به روحیه و شرایط خودت و پرسنل بیمارستانی ک توش زایمان میکنی داره عزیزم اگه اینا خوب پیش بره طبیعی یا سزارین فرقی ندارن.از نظر من مهم اینه فقط برات بشه خاطره خوب.وگرنه درد طبیعی و درد سزارین بالاخره میگذرن .فقط مواظب بخیه ها باش و مراقبت کن ازشون.

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  
دوست عزیزم ولی هر سه تا خواهرامم همینو میگم منو باش مرتب کلاس بارداری و یوگا رفتم بلکه بتونم طبیعی ...

من اصلا نمیخوام بگم کدوم بهتره.ولی نه سزارین به این راحتیه که اینجا میگن نه طبیعی به این سختیه که به نظر میرسه.هر کدوم عوارض خودشو داره.افتادگی رحم و مثانه هم ربطی به نوع زایمان نداره.

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
اینارو اصلا نمیدونستم مرسی دوست عزیز واای خیالم یکم راحت شد

خواهش میکنم عزیزم به دکترت بگو برات پمپ درد وصل کنه راحت وقتی درد داشتی دیگه نباید پرستارا صدا بزنی خودت دکمشو فشار میدی دارو مسکن تزریق میکنه 

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  

ببین خانمی هرکدوم یه بدی داره یه خوبی خب اگر مادرو خواهرت بد زا بودن طبیعی اصلا توصیه نمیکنم اگر خوش زا باشن که فکرکنم توهم خیلی بامشکل روبرو نشی.ولی تو این دوروزمانه که زنا مثل قدیما نیسن که جون داشته باشن زور طبیعی بزنند منم هردوشو باهم تجربه کردم و میدونم هردوش چه طوریه درداش ولی من سزارین ترجیح میدم

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
بیکاری با این همه سختی تاییده سزارین گرفتی وایستی طبیعی بشی. برو درش بیار راحت. چجوری نامه دادن؟ ک ...

عزیزم ممنون خیالم راحت شد درخواست سزارین دکترم نامه داد خب دکترم گفت انسولین 70 تا میزنی در روز و بالای 35 خب شوهرمم بهش گفت خیلی میترسه

نه تهران نیستم

دوست عزیز  منم به دکترم گفتم هر چی شما بگین اونم گفت چون بالای 35 هستی و انسولینی سزارین را تر ...

خب ديگه عزيزم پس شما در هر شرايطي به حرف پزشكت توجه كن حتي اگه با تدابيره پزشكي و عاقلانه بهت طبيعي پيشنهاد ميداد پس نظر پزشكت اولويت داره و همونو انجام بده 

چون الان ايران زنا دوو دسته شدن و شديدا. جبه گيري ميكنم يه دسته علاقه به سزارين و برعكس 

و اين انتخاب زايمان بستگي به فيزيولوژيك بدن هر كسي داره شايد واسه يكي طبيعي راحت و واسه يكي سز راحت باشه و اين به تشخيص پزشكه

من طبیعی بودم و بازم برگردم عقب طبیعی میرم چون حتی بخیه هم نخوردم و بعدش خییییلی راحت بودم اومدم خون ...

خوش زا بودی دیگه 😍

همسایه ی ما ۳۵کیلو بود زایمان کرد. بخیه نخورد 

هم وزن یه بچه هشت ساله 

اگه  بچه ی زیاد نمی‌خواهی سزارین کن مادر شوهر وغیره را اهمیت نده طبیعی خیلی درد داره مرگت میاد ...

نه نمیخام نهایت شاید یکی دیگه

آره خواهرامم همینو میگن

خب از عوارض داروهای بیحسی بوده ک ترزیق شده بهش باید میرفت دکتر شربت ملین بهش میداد اینجوری نمیشد چون جاری منم همینجوری شد دکتر بهش شربت داد خوب شد یبوست طولانی مدت باعث بواسیر میشه

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید