2777
2789
عنوان

سزارین یا طبیعی؟

300 بازدید | 59 پست

هفته قبل آخرین سونوگرافی بود سر بچه ام پایینه وزنش 2750

معاینه لگنمم دکتر گفت لگنت خوبه پس فردا سزارین دارم و نوبت عمل در بیمارستان خصوصی رزرو کردم و نامه تایید گرفتم

انسولینم روزی 70 واحد میزنم و هفته 38 هستم

ولی همه میگن طبیعی بزا

مادرم و خواهرام میگن تو نمیتونی خیلی خیلی درد داره از عهدش برنمیای؟!

خودمم خب خیلی میترسم ولی اطرفیانم و دوروبریام و مادرشوهرم میگن طبیعی بیار!!!

ماندم چکار کنم

از طرفی شبها از فشار سنگینی بچه به زور تحمل میکنم

دوستان نظر شما چیه؟ 

به دکترمم دیگه روم نمیشه بگم میخام طبیعی بزام چون همه چی هماهنگ شده

درد طبیعی خیلی بده.منکه فقط سزارین

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی طبیعی باشی هم بچت وزن میگیره تا هفته 40 هم بعدش راحت تری

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

شما دیابت دارید اگه دیابت داری عزیزم بهتره سزارین بشی چون ممکنه موقع زایمان طبیعی قندت خیلی بیوفتاده حالت بد میشه طبیعی خوب نیست چون یادمه یه خانمه دیابتی بود گفت دکترم سزارینم کرده گفته طبیعی ممکنه دچار افت قند خون بشی 

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  

فقط و فقط سزارین

طبیعی شکنجس 

میگن تو بهشت یه ظرف بزرررگ سیب زمینی سرخ کرده هست ،هر بار که برمیداری...یه فرشته دستت رو نوازش میکنه و میگه: عزیزم با خیال راحت  بخور! زیاد درست کردیم برای خورشت هم  نیست