2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته پیش خواستم ساید سامسونگ بگیرم ۱۹ میلیون 

عزیزم از من میشنوی سامسونگ نخر 

هم قیافش خیلی جالب نیست 

هم بیخود گرونه 

من کل امین حضور و کیوانفر قمو گشتم همه گفتن سامسونگ همچین خوبم نیست

اخه خیلی هم مهم نیست که الان ادم هم زمان یخو اب بخواد 

در مواقع عادی مهم نیست ولی وقتی مهمون داشته باشی و شلوغ باشه یکم سختت میشه.چون طول میکشه اول یخ بریزی بعد اب. مال من یخ ساز و اب سردکنش جداست. وقتی عجله دارم سریع یه ظرف میگیرم زیر یخ سازش و همزمان یه ظرف هم زیر اب سردکنش تا تو وقت صرفه جویی بشه. فقط و فقط برای وقتایی که عجله داری بهتره جدا باشه ولی در کل از همه نظر عالیه. مبارک باشه خانمی

عزیزم از من میشنوی سامسونگ نخر  هم قیافش خیلی جالب نیست  هم بیخود گرونه  من کل امی ...

عزیزم من خراسانی هستم ولی ساکن ایرانشهر 

اینجا فقط نمایندگی سامسونگ داره 

نمیدونم چیکار کنم 

هر وقت تایپک میزنم معنی اسم دخترمو میپرسن محیصا یعنی برگزیده. 
کسی ساید سامسونگ داشته راضیع

مال من ساید سامسونگه. خیلی راضیم. بینهایت بی سر و صداست. فقط سعی کن سایز بزرگش رو بگیری چون در کل سایدا یکم ظاهر بزرگی دارن ولی داخلشون کوچیکه. مامانم دائم از بی جایی یخچال شکایت میکنه ولی مال من چون بزرگه مشکلی باهاش ندارم. الان 6 سال هم هست که دارم استفاده میکنم

الجی بهتره یا سامسونگ 

هر دوتاشون تو ی سطحن
من یکی از الجی انتخاب کردم یکی از سامسونگ اخر از روی ظاهرش تصمیم گرفتم الجی بگیرم وگرنه کارکردشون در ی حده عزیزم

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
در مواقع عادی مهم نیست ولی وقتی مهمون داشته باشی و شلوغ باشه یکم سختت میشه.چون طول میکشه اول یخ بریز ...

مرسی از راهنماییت عزیزم 

اونموقع هاا ساید گرون 7 الی 8 تومن بود 

الان من 16 میلیون پول ناقابل دادم بابت یه یخچال 

واقعا سخته 

الجی که انگار سر گردنست 

فقط چون تو بازار نیست گرون کردن 

مال من ساید سامسونگه. خیلی راضیم. بینهایت بی سر و صداست. فقط سعی کن سایز بزرگش رو بگیری چون در کل سا ...

ممنونم از راهنماییتون

هر وقت تایپک میزنم معنی اسم دخترمو میپرسن محیصا یعنی برگزیده.