2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقب میوفته ولی احتمالا بعدش نامنظم میشی تا چند وقت و اینکه فکر نکن چون قرص خوردی جلوگیری هم هست

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
ینی چی😅😅😐😐

یعنی ممکنه عقب بیافته ولی شاید نیافته چون بدن هرکس یه جور جواب میده😎

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍
یه هفته دیگه عروسیمه مجبورم😂😑

بخور هیچی نمیشه مامان من ۲۰ ساله داره مصرف میکنه خداروشکر گوش شیطون کر سالمه سالمه

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍
خیلی مرسی😍😘

عروسیتم مبارک عزیزم😘😘

سال اول زندگی خیلی پیچ و خم داره مراقب باش ولی یکسال که بگذره همه چی عالی میشه من تازه یک سالو رد کردم خداروشکر🤗

از ده روز قبل از پريود بايد بخوري تا روزي كه نميخواي پريود شي هم بايد ادامه بدي. ال دي تهوع زيادي مياره اگه فكر ميكني معدت حساسه حتما قرص ضد تهوع هم بخور يا كلا به جاي ال دي از قرص خارجي به جاش استفاده كن مثل ياسمين. ولي دو سه روز مونده به پريود ديگه جواب نميده ها.

ضمنا با خوردن اين قرصها فقط عقب ميندازي جنبه جلوگيري نداره و تو پريودهاي بعديت احتمالا دچار لكه بيني و نامنظمي ميشي

خدايا بهترين هارو در زندگيم رقم بزن كه هيچ قدرتي بالاتر از تو نيست.
عروسیتم مبارک عزیزم😘😘 سال اول زندگی خیلی پیچ و خم داره مراقب باش ولی یکسال که بگذره همه چی عالی م ...

فداتم،خدا بخیر بگذرونه پس😅😅😅😅

میشه برای حاجتم *صلوات* بفرستی دوستم❤؟؟،خیلی ممنون🌹.