2777
2789
عنوان

بافت شال وکلاه

985 بازدید | 29 پست

میخوام امسال براخودم شال کلاه ببافم ممنون میشم راهنماییم کنین☺

قیمت نخ چقدمیشه؟ چجورنخی بگیرم ؟

چه مدل بافتی الان براشال کلاه مده؟

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کسی نیس😢

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
نخ سایز متوسط با کیفیت خوب رو شهر ما میفروشن حدود 7 تومن

جدی ؟چقدخوبه 

از نت سرچ کن مدل و نحوه آموزشش هست

من برای پسرم ۵سالشه شال و کلاه بافتم دو تا کاموا برد..نخ زخیم.. دونه ای هفت تومن..

بستگی به مدلی که ببافی داره ولی یه کاموا اکثرن جواب میده یه کلاه رو.. دوتا کاموا هم برای شال معمولی.. اگر فقط میخوای دور گردنت باشه و مدل یقه ای باشه یه دونه هم خوب اما اگر بلند میخوای و پهن و..شاید به مدلی که میبافی دو تا برای شال کم بشه

سلام عزیزم انقدر کاموا گرون شده بخری به صرفه تره فکر کنم البته من قیمت شال کالاه ها رو نمیدونم ولی ق ...

سلام خانومی والا اینجا شال کلاه ها تو منطقه های بالا۶٠ به بالاهست تو منطقه پایینشم ٣٠ به بالاهست که چنان آش دهن سوزی هم نیس 

بخوام کاموابخرم بالای ٢٠تومن درمیاد؟

سلام عزیزم انقدر کاموا گرون شده بخری به صرفه تره فکر کنم البته من قیمت شال کالاه ها رو نمیدونم ولی ق ...

این حرفت واقعا درسته. پارسال حدود 3و پونصد یا چهار تومن بود. 

ولی برای بچه ها ببافیم به نظرم ارزونتر درمیاد من برای دخترم با 5 تا کلاف نخ 7 تومنی پالتو و شال و کلاه بافتم. اگه میخریدم محال بود زیر 100 تومن بشه🌸

من که 5 تومن گرفتم ،مخملش 7تومنه من واسه بچه ی نداشتم بافتم ،ولی اگه مخمل بخری خیلی بهتره پرز نمیده هرچی بشوری

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا
سلام خانومی والا اینجا شال کلاه ها تو منطقه های بالا۶٠ به بالاهست تو منطقه پایینشم ٣٠ به بالاهست که ...

مامان من برا یه مدل شال و کلاه کاموا گرفت شد ۴۰ تمن 

شماید جاهای دیگه قیمت مناسبتر باشه کاموا 

از نت سرچ کن مدل و نحوه آموزشش هست من برای پسرم ۵سالشه شال و کلاه بافتم دو تا کاموا برد..نخ زخیم.. ...

مرسی عزیز دل ☺🌹🌹