2777
2789

عریزم شما ک نی نی داری،میدونی علت بی قراری نی نی توو شب چیه؟ بچه اجیم ۷روزشه از ساعت ۳داره گریه میکنه.‌شیر خورد جاشم تمیزه. دیگه ابجیمم داره باهاش گریه میکنه😭😭😢

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترم از چهار ماهگی خودش ساعت11 حسابی شیر می خورد و تخت می خوابید تا شش صبح ...اما الان پسرم پنج ماهه است و چند دفعه بیدار میشه برای شیر ...امیدوارم با کمکی بعد شش ماه بتونم سیرش کنم حسابی قبل خواب که بیدار نشه

عریزم شما ک نی نی داری،میدونی علت بی قراری نی نی توو شب چیه؟ بچه اجیم ۷روزشه از ساعت ۳داره گریه میکن ...

شاید نفخه بگو ببره دکتر گریه زیادم واسه بچه خطر داره یوقت خدانکرده نفس کم میاره واسه گریه

عریزم شما ک نی نی داری،میدونی علت بی قراری نی نی توو شب چیه؟ بچه اجیم ۷روزشه از ساعت ۳داره گریه میکن ...

اب قند با چند قطره عرق نعنا بده بخوره جتما خواهرت شام حبوبات یا مرکبات مثل پرتقال نارنگی خورده یا شیر سرد یا ماست بدن نعنا

عزیزم شاید رفلاکس داره. اکثر بچه ها دارن.... بعد شیر دادن سریع نخوابونیدش. آروغشونو بگیرید... 1 ربع تو بغل نگهش دارید بعدم به پهلو بخوابونید. ایشالا بهتر میشه

شاید نفخه بگو ببره دکتر گریه زیادم واسه بچه خطر داره یوقت خدانکرده نفس کم میاره واسه گریه

اخه روزا اصلا گریه نمیکنه و واقعا ارومه.نمیدونم چرا ۲ ۳ ب بعد اینطور میکنه😭😭😭

به تاپیک یکی مونده ب اخرم سربزن خواهشا

نی نی سایتیها بهترین دوستای من هستند 😍

من نوزادی پسرمو خوب بود شیر اخر شب میخورد تا ۵و ۶ منه دیوونه همش میگفتم ضعف نکنه از بی تجربگی بهش نصف شب بلند میشدم شیر میدادم عادت کرد😐 پدرمو دراورد ی چند روزی دوباره بخودم سختی دادم تا از شبی ده بار ب سبی یکی دوبار رسیدیم فعلا البته شیرخشک 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
عزیزم شاید رفلاکس داره. اکثر بچه ها دارن.... بعد شیر دادن سریع نخوابونیدش. آروغشونو بگیرید... 1 ربع ...

مرسی گلم. اروغشو میگیریم .نمیدونم طفلی چشه اخه

مرسی گلم. اروغشو میگیریم .نمیدونم طفلی چشه اخه

عزیزم اگر به طور مداوم دو یا سه ساعت گریه میکنه کولیک داره از داروخانه قطره کولیک اید براش بگیرین بعد هم با روغن بچه یا روغن زیتون در جهت عقربه های ساعت شکمش رو ماساژ بدین اگه توی اینترنت سرچ کنی ماساژ برای بچه های کولیکی فیلمهاش رو پیدا میکنی حتما انجام بدید

مامان دو تا گل  پسر و یه گل دختر 😊😊😊