2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

قطره شیر افزا از داروخانه بخر دم کرده رازیانه زیره تخم شوید سوپ جو تخم کتان آسیاب شده هم صبحها دو قاشق بریز تو شیر 

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆

سرکه شیره من کلا شیر نداشتم همون یه ذره رو از سرکه شیر داشتم عطاری دارن...عین شربت درست میکنی میریزی تو لیوان اب میریزی میخوری مثه سکنجبین مده

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

قطره شیر افزا و پودر گالاکتومید ، پودر گالاکتومید کلسیم بدنت رو هم تامین میکنه، خیلی هم شیر رو زیاد میکنه، خواهرم میخوره شیرش خیلی خوب شده، منم تقریبا شیرم خیلی کم شده بود ، دو روزه دارم میخورم شیرم بهتر شده البته پسرم از هفت ماهگی شیرخشک بیشتر میخورد اما الان شیرم بهتر شده

عزیزم گالاکتومید بگیر خوبه، ولی یه چیزی بهت میگم اگر هم خدایی نکرده شیرت زیاد نشد اصلا ناراحت نباش والا من شیرم خوب بود دوتا بچه هام یکی دوماه خوردن بعدش شیر خشکی شدن اولش خیلی ناراحت بودم تا اینکه فهمیدم شیر مادر اگر کاملا غنی باشه یعنی تمامی ویتامینها و مواد مغذی رو استفاده کنی تازه باز هم به لحاظ مواد مورد نیاز بدن نوزاد از شیر خشک کمی پایین تره اونم با این وضع تغذیه ما همون بهتر شیر خشک بخورن بچه ها

مامان دو تا گل  پسر و یه گل دختر 😊😊😊

دلستر بخاطر آب جو شیر سازه ولی چاق کنندست 

خود جو رو بپر و بخور

دکترم میگقت هر ساعت باید یک لیوان مایعات مصرف کنه زن شیرده

شیر خیلی بخور خوبه شیرو داغ کن توش رازیانه یا زیره بریز

سعی کن مایعاتت گرم باشن هرچقدر بدن گرم تر غدد شیر ساز فعال تر میشه

و اون فرنی رو حتما درست کن ک دوستان گفتن

آب هویج هم خوبه

قلم و بپز و آبش و کم کم بریز توغذاهات بخور

منم این مشکلو داشتم.. مایعات و هندوانه و رازیانه و .... شیر زیاد میکنه اما مقوی نیست... تنها چیزی که برای خودم و بچه ام خوب بود آبگوشت و حریره.. هر روز صبح حریره شب هم ابگوشت میخوردم.الحمدالله بچه ام خوب وزن گرفت

امیدوارم تو اشتباه منو انجام ندی.به هیچ وجه شیرتو ندوش. شیرو خیلی کم میکنه. فقط مکیدن بچه باعث تولید شیر میشه