2777
2789
عنوان

سرطان دارم

44165 بازدید | 84 پست

سلام من حدود یک سال پیش علائمی داشتم و وقتی ب دکتر مراجعه کردم گفتن اعلام سرطان خون هست و بنده هم جدی نگرفتم و دقیقا یک هفته بعدش تصادف کردم و چهار روز تو کما بودم وقتی بهوش اومدم خیلی از اتفاقات و خاطرات گذشته از ذهنم ب طور کوتاه مدت پاک شده بودن خلاصه بگذریم ک یک سال گذشت و دوباره همون علائم ب طور خیلی جدی تر اومد سراغم و مجبور شدم ازمایش بدم و جواب ازمایش هم دقیقا سرطان بود و حالا نمیدونم اینو چطور ب خانوادم اطلاع بدم چون خیلی نگرانم ک مبادا نگرانم بشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه پسر خاله دارم اسمش همایونه دوبار تا حالا سرطان گرفته، الان خوب شده، خواهرمم سرطان داره عمل شد ید رادیواکتیو بهش دادن دو روز پیش از قرنطینه اومد بیرون دکترش گفت موفقیت آمیز بوده و خوب میشه نگران نباش، بنظرم برو عادی بهشون بگو ترس نداره چون من با چشمای خودم توی خونواده ام دیدم چند نفرو که خوب شدن 

دیوانگی ما به کسی ربط ندارد..
چند سالته ؟؟؟بالاخره که باید بگی

۲۴سالمه و دو سال پیش پدرم رو از دست دادم تنها امیدم مادرم هست و تنهای ارزوی مادرم ازدواج من و دیدن عروس و نوه هاش نمیتونم بهش بگم تنها ارزوش سرطان داره

خیر و حتی نمیدونم از کجا باید شروع کرد  

نمیدونم حتما برو دکتر حتما درمان داره انقد نا امید نباش 

پسره مهمون ماه عسل بود ندیدیش؟

کاملا خوب شده بود تازه از خانم دکترم خواستگاری کرده بود باهم ازدواج کردن

خیر و حتی نمیدونم از کجا باید شروع کرد 

میشه بپرسم چ علایمی دارین؟؟؟

برای درمانم برین یه دکترعمومی اون همه راهنماییهارو میکنه و میگه از کجا شروع کنین

فقط امیدتو ازدست نده

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱