2789
عنوان

شوهر خسته😴

248 بازدید | 11 پست

😔امشبم خسته بود خوابید

کار شوهرم خیلی زیاده نامزدیم خداییش ادم خوبیه و دوسم داره ولی شبا خیلی زود خابش میگیره امشب که من دلم اغوششو میخواست بهش گفتم برم سرویس بعد میام خودشم ازخداشه البته که باهام وقت بگذرونه اونم شبا😐

ولی تا اومدم دیدم خوابیده😔این بار اولش نیس درکش میکنم ولی خیلی احساس تنهایی میکنم

💚🎈از ته دلت برام دعا کن🍀🎈💚

باید عادت کنی .تایم خواب شوهرم منم مشخصه .دیگه خودم باهاش وفق دارم .هروقت دلم تنگ میشه بیدارش میکنم میگم ببوس منو بگو عاشق می و بغلم کن زاررررررررررت دوباره میخوابه😐😐😐

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم تقریبا واسه همه ما این اتفاقا افتاده خب خسته میشن دست خودشون که نیست به این فکر کن که برای زندگیتون داره تلاش میکنه

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

باید عادت کنی .تایم خواب شوهرم منم مشخصه .دیگه خودم باهاش وفق دارم .هروقت دلم تنگ میشه بیدارش میکنم ...

دقیقا منم هی شب که خوابه باهاش قهر میکنم باز نیم ساعت بعدش اشتی میکنم😂خودم باخودم درگیرم تا موقعی که بیدارشه کلی قهز و اشتی میکنم😃

عزیزم تقریبا واسه همه ما این اتفاقا افتاده خب خسته میشن دست خودشون که نیست به این فکر کن که برای زند ...

دلمم تنگ شده براش کنازم خوابه ولی چون امروز سر شب هم بی محلی کزد یکم نازاحتم کرد دلخورم توخوابم بغلش نمیکنم

سرویستو طولش نده 

😂خیلی مفید بود اتفاقا برگشتم به خودم لعنت فرستادم که کاش زودتر میومدم البته بنده خدا با لباسای بیرونش خابیده از بس خستس

کار اداری و این حجم از خستگی..😔البته تا عصره کارش از صبح تا عصر

دقیقا منم هی شب که خوابه باهاش قهر میکنم باز نیم ساعت بعدش اشتی میکنم😂خودم باخودم درگیرم تا موقعی ک ...

منم همین هستم .اما الان دیگه عادت کردم .ضد ضربه میشی بعد ازدواج دیگه سر این مسائل قهر نمیکنی

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
دقیقا منم هی شب که خوابه باهاش قهر میکنم باز نیم ساعت بعدش اشتی میکنم😂خودم باخودم درگیرم تا موقعی ک ...

اخی عزیزم 

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم. تو را بخشنده پنداشتم و گناه کار شدم .تو را گرم دیدم و در سردترین لحظه ها به سراغت امدم.تو مرا ...چه دیدی که وفادار ماندی؟؟                                                                                   کانال دکلمه های خودم @voooice