2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون بنظرم بزرگ کردن دختر ت این جامعه خیلی سخته

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

قدیما پسر حرفش برش داشت عروسا همه کار واسه خانواده شوهرمیکردن همه کارها را لباس شستن تمیزکردن پختن حتی نگهداری ازسالمندو..... واسه همین می گفتن پسردارشی که عذابه دخترتو نبینی.چ بدجنس بودن😠😠😠😠

من بچه ندارم ....شوهرم همیشه میگه خداا بنده ای که دوست داره بهش دختر میده ...یا پدرشوهرم همیشه میگه وقتی یه مرد دختر دار میشه تازه پدربودنو متوجه میشه....دختر واسه پدرمادر میمونه ...دختر واقعا دلسوزه ....

والا قدیم شاه و شاهزاده ها پسر میخواستن که سلطنتشون و بدن دستش.بعدم قشر ضعیف پسر میخواستن که بره کار کنه پول در آره خرج بده.الان دیگه کمتر کسی از این حرفا میزنه.اتفاقا دختر خیلی هم خوبه،خدا هم به من لطف کرده یه دختر داده.البته پسر دختر نداره! ولی اصلا توجه کردن به این حرفا مسخره است.مادر من فقط ۴تا دختر داشت و خیلی هم خوب بوده زندگیش.

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am