2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

379 بازدید | 19 پست

خواهرشوهرم اومده شهر ما . یه هفته مهمون منه . دخترش  هم هست که تقریبا  ۲۰ سالشه. اون وقت  از ظهر پاشده رفته خونه دوست شوهرش. دخترشو هم برده . شب هم خونه اونان. شوهرم کفری شده.که چرا اینا رفتن خونه نامحرم. خواهرشوهرم دلش میخواد دخترشو بده به پسر اونا. اونا هم جایی نمی خوابن که اب بره زیرشون. خلاصه من این وسط گیر کردم. بهش گفتم چرا به من اخم می کنی . به من ربط نداره . بد کردم.؟

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شما چه ربطي داره عجبا 

همینو بگو

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

خوووب کردی... به تو چه؟ والا طرف میخواد دخترشو بندازه به یکی دیگه، اونوقت تو باید این وسط آدم بده بشی؟؟؟ بذار پسر اونا حسااابی از دخترشون فیض ببره، گندش که دراومد مجبور بشه بگیرتش ... واه واه خاک برسرا

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

بهش بگو دختر مجرد داره طبیعیه دنبال مورد میگرده.فردا دختر آبحیت بی شوهر بمونه تو میخوای شوهر براش جور کنی.بزار راحت باشن دیگه خودشون راه شوهر دادن دخترشون رو بلدن تو ناراحتی.

از همه بدتر من هم یه خواهرزاده مجرد دارم. تا حال اینو می پرسم فکر می کنه منظورم خواستگاریه. رنگ و رت می کنه.

هر چی گفت تاییدش کن  بگیر زنگ بزن ب خواهرت برو دنبالش. مخصوصا ک شوهرشم باهاش نیست .

خدایی خواهرشوهرم هم دل خجسته ای داره.

از همه بدتر من هم یه خواهرزاده مجرد دارم. تا حال اینو می پرسم فکر می کنه منظورم خواستگاریه. رنگ و رت ...

اه اه چقدر هول دخترشه حالا مگه ترشیدس اینجوری میخواد شوهر براش تورکنه ؟؟؟ چرا مثل خانوما نمیشینن خونشون تا خواستگار بیاد ؟؟؟ بدم میاد از این زنای بدبخت بسته به دم مرداااا فک میکنن خوشبختی تو شوهر خلاصه میشعه وبس...

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

اه اه چقدر هول دخترشه حالا مگه ترشیدس اینجوری میخواد شوهر براش تورکنه ؟؟؟ چرا مثل خانوما نمیشینن خون ...

نمی دونم. دختره سنی نداره. مادرش ازیه طرف میگه این باید تا دکترا بخونه از یه طرف دلش میخواد شوهرش بده