بستگی به حالت داره اگه یه محیط بسته وبالای خونه باشه قشنگه ولی اگه حالت جلو باشه توش در اتاق و غیره باز بشه جالب نمیشه به هیچ عنوان مبل ال نخر خیلی مدل عوض کردنش سخته
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
والا من شهرستانم اون خونه که قراره بیایم تهرانه و فعلا شرایطش نیست بریم متر کنیم بنابه دلایلی
مبلت رو گرفتی؟ اگه نگرفتی بذار تهران بخر
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
تهران گرونه اخه ...من از کارخونه میخام بخرم ... و اینکه ما سال ۹۸ قراره بیایم تا اونموقع قیمتها خیلی ...
اهاپس بگیر . توکل به خدا شاید به حق علی یه خونه بزرگ هم گیرت اومد. مامانم همیشه می گه فتیله توکلت رو بکش بالا