2777
2789

سخته ما یه ترم تو دانشگاه داشتیم اخرشم نفهمیدم چی به چی شد برا پایان نامه ام هم دادم بیرون انجام دادن 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی آسونه 😐

جدی ؟؟؟ 

من میخوام فیلماش رو از اینترنت بگیریم خودم یاد بگیرم برا پایان نامم . 

میتونم عایا ؟

ولی تو قصه خودتو بکش نقاش بزار هر کی هرچی هست باشه تو خودت باش ...
😕اوه چند سال پیش یاد گرفتم ولی الان یادم رفته بخاطر کارای پایان نامه مجبور شدم یاد بگیرم.سخت نبود و ...

منم واسه پایانمم میخوام یادبگیرم .

فیلما اموزیشش رو بگیرم ببینم خوبه ؟ یاد میگیرم ینی؟

یاد نگرفتید ؟

من برای پایان نامه ام میخواستم کتابشو گرفتم بخونم ولی انقدر ذهنم مشغول بود نتونستم تمرکز کنم یاد بگیرم.

ولی الان تجزیه و تحلیلشو مسلط شدم و نمودار کشیدنم یاد گرفتم 😊😊

تو دانشگاه با کلی تقلب پاس شدم

ما باید حقیقت را می‌گفتیم.و حقیقت این بود: «نه، اصلاً حالم خوب نیست.»اما هیچکس نمی‌دانست چطور با شنیدن این حقیقت کنار بیاید، بنابراین ما راه‌های دیگری برای بیان آن پیدا کردیم...و از هر جایگزین دیگری استفاده کردیم: موادمخدر، مشروبات الکلی، مواد غذایی، پول، بازوهای‌مان، بدن‌های دیگر. ما به حقیقت خود، به جای صحبت کردن از خود غیرواقعی‌مان، عمل کردیم و گند همه‌چیز درآمد!اما ما فقط می‌خواستیم صادق باشیم
سخته ما یه ترم تو دانشگاه داشتیم اخرشم نفهمیدم چی به چی شد برا پایان نامه ام هم دادم بیرون انجام داد ...

بیرون زیاد میگیرن 😧😧😧

من برای پایان نامه ام میخواستم کتابشو گرفتم بخونم ولی انقدر ذهنم مشغول بود نتونستم تمرکز کنم یاد بگی ...

اسون بود ؟

سال 1378 که دانشجوی رشته آمار بودم بلد بودم . الان کلا یادم رفته که چی بوده . فقط یادمه خیلی آسون ب ...

اووووووه وقتی من سه سالم بوده شما داشتی پایان نامه میدادی . 

این سیستم اموزشی بیخود تو این 20 هیچی عوض نشده 😒😒😒😒