2777
2789

فلافل کنجدی 

با ترشی تنننننننند

و نون باگت تنوری

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیرنمیشدم هرچی میخوردم 😖 نونش لواش تهرونی بود ازاین نازکا

وای به به 😐😐😐 نیمرو فقط با لواش و گوجه فرنگی

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

من الان بعد دوماه پری خانم تشریف آوردند...مثل میت افتادم و بسیار گرسنه وبیحال  

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
وای به به 😐😐😐 نیمرو فقط با لواش و گوجه فرنگی

ای جونم ...ببخش اگه هوس کردی 

من همیشه یکی میخوردم تخم مرغ نهایت دوتا ازوقتی بچه شیرمیدم تمام امکانات خونه رو میخورم😂

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
ای جونم ...ببخش اگه هوس کردی  من همیشه یکی میخوردم تخم مرغ نهایت دوتا ازوقتی بچه شیرمیدم تمام ...

چرا ببخشید عشقم صبح میزنم ایشالا 😣😋😫😂

نوش جونت بخور قوی شی 😂😍

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم